TEREMTÉSTAN-TŰZ ELEM, TEREMTŐ, ISTEN

TŰZ ELEM TEREMTÉSE

Alapvetően van egy almaszerű forrás, ami először toroidális aztán az elkezd évmilliárdok alatt csavarodni, amikortól kezdve egy mőbiusz felszínné válik, ez aztán középen keresztezi egymást, (azaz önmagát, mert ez csupán önmaga csavarodása!), megjelenik rajta a JELEN PONT, addig nincs. 

Zsuzsanna Pénzes fényképe.

Zsuzsanna Pénzes fényképe.

A jelen akkor kezd keletkezni, amikor elkezd 2 állapotú oscillációt csinálni, azaz elkezd 2 létezés generálni. Még üres létezés, még nincs semmi. Ahogy elkezdi ezt generálni felváltva, ezek elkezdenek körülötte terjedni gömbszerűen(mint amikor egymásba fújod a buborékokat, csak ezek aztán majd egymásba is érnek, mert folyamatosan terjednek). EZ A VÍZ ELEM, ami MAGA AZ IDŐ(nem téridő még,mert tér még nincs)

Két fél dimenziós EGYIDŐ, azaz egy dimenziót tesznek ki ketten együtt.

A forrásuk ugyanaz, mert hol ezt kelti, hol azt kelti felváltva. Mintha te hol az egyik szemeddel pislognál, hol a másikkal, de a teljes látáshoz a két szem kell.

Ez a 4 szirmú virág, aki nem más, mint az "Atya". Lásd pl a szegedi dómban.

Ez még VÍZ -tipusú kiáradás, ez még nem teremtés. Elkezdődött a teremtés folyamata, de ez még nem az.

Ez az IDŐ első megjelenési formája, ez a VÍZ ELEM, de nem a H2O!

Zsuzsanna Pénzes fényképe.

Zsuzsanna Pénzes fényképe.

Zsuzsanna Pénzes fényképe.

 

Később sem lesz semmi más a Világegyetemben, csak az IDŐ KÜLÖNBÖZŐ MEGJELENÉSI FORMÁJA.

A VÍZ elemek ezután elkezdik egymást "lökdösni" (kölcsönhatás egymásra, hiszen már itt a világ kezdete) majd amikor összeérnek , 

Zsuzsanna Pénzes fényképe.

az IDŐ felületek nyomják a többi forrást (a VÍZ terjedési sebességének 1,72x-re fel tudja gyorsítani a 3 egymást, ha csak 2 VÍZ elem van, akkor ez nem igaz, mert csak a saját terjedési sebességére tudja felgyorsítani, azaz 1-el erre, meg 1-el arra,mondjuk fénysebességgel, de még fény sincs, csak valamihez viszonyítani kell a sebességet, hogy érthető legyen, nevezhetjük E-nek, azaz emanációnak, vagyis a múlt-terjedési sebességének :) ), és ugye ezek 3 irányba aztán szétrohannak.

Zsuzsanna Pénzes fényképe.

No, ez a TŰZ ELEM, itt 3 keletkezett.
Tachion

A Tűz elem elkezd száguldozni össze-vissza, magyarán gerjed a káosz-a K-ŐS (de a káosz nem negatív, mint ma, inkább hívhatnánk ezt mezőnek) a "semmiben", de igazából, erre nincs is szavunk, mert ez nem a semmi, mert az feltételezné, hogy már van valami, de még nincs.  

A szanszkritban ezt úgy nevezték: "ide-oda cikázó Istenek".

Inkább TEREMTŐK,mert az ISTEN, az eltér ettől, Ő már teremtmény, bár Ő is Teremt, tehát Teremtő is.

(Nagyon-nagyon sokáig él, de nem végtelen sokáig, milliárd évekig elél, hatalmas a tudása,mert tanul-tanul-tanul... Lásd magyarban az Öreg Istent. Bizony, öregszik Ő is az IDŐ-ben)

(Isten akkor jön majd létre, amikor majd létrejön a téridőben a szentháromság- a TÉRIDŐ A SZENTLÉLEK-az lesz majd a LEVEGŐ ELEM, mely mindenen áthatoló hullámokat is csinál.

Mindenhol jelen van, ne keresd sehol, mert mindenhol van.Ekkor már nem cikázik mindenfelé, mint a TŰZ elemeként, hanem körbe-körbe másolódik. (tehát: amikor megnyilvánulatlan 10 a -43.-on a legkisebb mérhető számunkra, de lehet, hogy még annál is kisebb),  akkor is az Atya, amikor először megnyilvánul, akkor a VÍZ, azaz  az IDŐ, és amikor nem szaladgál már csak körbe, akkor is az Atya, csak Levegő elemnek, vagy Szentléleknek hívjuk, DE EZ NEM LÉLEK! (átkeresztelték mit oly sok mindent, így aztán nem is érthető ma már), hanem a SZENT-SZELLET.(nem szellő, mert annál sokkal, de sokkal finomabb)

Azaz: Atya-Víz, Atya-Tűz, és Atya-SZELLET, SZÉL vagy LEVEGŐ, de ez  elemek, mikor melyik., de egy és ugyanaz) 

Ennek forrásrendszere "visszapattan" az időtükrökről, ezért az anyagi részecskékről visszapattan, de térkvantumról is, mert az is fény, csak speciális.

De, a FIGYELMÉT rád lehet irányítani! Amikor imádkozol, akkor is magadra irányítod a figyelmét, ez eddig rendben is lenne... de, van ám itt egy passzus:

"...a te Istenednek nevét hiába fel ne vedd; mert nem hagyja azt az Úr büntetés nélkül, a ki az ő nevét hiába felveszi.!"

Miért is?

Mert jó szokásunk állandóan "Jaj, Istenem!"-ezni!

Ekkor mi történik?

Állandóan "felhívod", "kamutelefont"kap! A "Jaj, Istenem!", "Jaj, Jézusom!," "Jaj Szűzanyám!"-miután megszólítottad ezzel- rád figyel, te meg nem folytatod tovább, hanem "lecsapod" a telefont!

A baj akkor következik, amikor arrébb dugják a beérkező "hívást" egyel, mondván, hogy ez már megint csak jajgat! Ha ez ismétlődik, akkor kettővel, a végén már a béka hátsója alatti szintre kerül! Mondván, hogy ez egy telefonbetyár! :) Szórakozik! Csak jajgat!

Aztán amikor tényleg nagy gond van-pl ha a kocsiban nem fog a fék, kétoldalt betonfal van és te mindjárt beérsz egy forgalmas kereszteződésbe!-és akkor kezdi el "csöngetni az Istent, akkor meg az van, hogy mire "felér a segítség kérő hívása", és el is jut oda, ahova kell, mondván, ez most valóban nem betyárkodás, addigra éppen eltalálja a kamion. Mivel milliószor kéret a "Jaj Istenem"-mel ok nélkül a figyelmét, így aztán a figyelem is később érkezik-vagy éppen későn.

Van a magyarnak egy mondása erre: addig kiabálja a farkast, míg amikor tényleg jön a farkas, már senki sem hiszi el!

Ha nem kiabált, jajgatott volna állandóan, akkor mit kapott volna?

Hát azt, hogy egy pillanat alatt az út túloldalán találta volna magát-épen! Ugyanis, ilyenkor "kiemelik ebből a téridőből", kocsistól, abrakostól, lovastól, és a másik oldalon "megérkezik" épen. :) Sok ilyen van.

Hányan vannak a Teremtők?

Jelenlegi tudásunk szerint 10 eredeti van, azaz originális, vagy ÉN-OK.

ŐK (gondolkodnak, intelligensek, Ők a Világegyetem megteremtői) mindent tudnak, színtiszta Tudatok.

Mivel mindent megteremtettek, így nekünk nincs mit teremteni, de, használni már lehet, ha tudjuk, hogy mit?! Ezt tanulással érjük el, itt pl földi testben megtapasztalva sok mindent. Aztán, ha "elfelejtjük", akkor majd kezdjük újból, és olyan lesz, mintha....csak a korszakok változnak. :)

forrás: https://www.youtube.com/watch?v=EfthLxSfOLQ