SZENT SZÁMOK

 

Ha a csillagok is mozognak, meg a bolygók (bolyongók is), azok meg ugye kijelölt pályán, akkor hogy lehet, hogy a felvételen, ami több óra alatt készül, mégis az egész égbolt együtt mozdul?
Vagy netán mégis csak a búra forog felettünk?
Mert akkor viszont teljesen érthető az egész, nem?
Belül a repülők mozognak mindössze.
A bolygók pedig a bolyongók, mozgók. Mivel nem egy búra van felettünk(fátylak), igy van amelyik belül van, s van amelyik két vagy akár 3 búra között.
A Plútó pl ki-be mászkál! Hol bolygónak kiáltják ki, hol nem... pedig ő csak "közlekedik" a fátylak(búrák) között, s persze igy rálát a párhuzamos univerzumokra is.
Mi tartja fenn pl a Napot , Holdat és a bolygókat? S miért nem mennek innen sehova? Azt gondoljuk, hogy száguldoznak a világegyetemben, s a Nap vonzza(mivel??) maga után a bolygóit? Minek száguldozna?
Azt kéne megérteni,hogy a búrák forognak!
Nem a bolygók.
Mégpedig ugy, hogy a látható felettünk jobbra, a láthatatlan(ellenpárja) alattunk, balra forog igy, adják ki a "gömbformát".
Képzeld el azt a játékot, amit ha megrázol, akkor esik benne a hó! No de, abban vizszintesen van benne egy "világ-(nem pedig a külső héjon!- télapó, angyalok stb...Amit lehagynak róla, az a pontosan ugyanilyen alja! Igy adja(adná) ki a tojást.
A külső "világ", ami a Föld felszinén van a KÜL-FÖLD, nem? Na de a Földben rengeteg barlang, járat van...mindez a BEL -FÖLDben, vagy BELSŐ FÖLDBEN, ami nem a mag! Kitalálták, hogy a mágnesesség, a vonzás tartja fenn a külső földieket, hogy "le ne potyogjanak", ahogy ugye forog a föld, s pl a déli sarkok elvileg fejjel lefelé kéne álljanak az emberek, tárgyak s minden.
Honnan jönne ez a mágnesesség, miből? Egy forró olvad vasból a föld közepében?
Van a föld "körül" egy mágneses mező, ami ugye "bent tartja" az itt lévőket...s érdekes módon ez a mező a felszinen ide-odamászkál?
Ha a 10+2 azaz 12 bolygórendszerben gondolkodunk, akik első gondolat, energiamegnyilvánulások voltak, s mindegyik megpróbált a maga módján önmagából egy világot alkotni(akkor még mind különböző , egyedi, csak rá jellemző tulajdonságokkal!) s meg is tették, de élhető mégis csak a Föld maradt, tehát nem mindnek sikerólt létrehoznia a"mágnesességet", a megtartó erőt, vagy a "légkört". Vagyis, nem mind tudott létrehozni "élő" rendszert. Miért?
Mert nem véletlen van TEN azaz 10! Ez a 10 alapelv az, amivel létre lehet hozni, de együtt.
Miért van az, hogy azt halljuk, hogy érkeztek ide mások is, akik "leuralták" a földön létrehozott embereket....honnan érkeztek s miért?
Ha a bolygók a szférákon belül ill. között vannak, akkor bizony itt vannak ők is. Bolyonganak felettünk. S mitől csak a Föld az, amit mindenki uralni akar?
Nos, azért, mert itt minden fel-tét-el adott az élet számára.
Azok a "bolygók",akik ezt nem tudták létrehozni, az életet magát sem tudták, vagy csak valami más formában, de nem emberként. Kénytelenek voltak hát ide telepíteni a "saját" lényeiket, saját formáikat, hogy "tanuljanak" tőlünk, csakhogy közben a mi tudatunkat, tudásunkat lekoppintották, a mi emlékeinket meg törölték erről, nehogy rájöjjünk.
Miért költöztek a Föld belsejébe? Mert a kinti "légkör" számukra nem adott életet. A Föld belsejében(kéregben), mások a viszonyok, vagyis alkalmasabb volt a "túlélésre".
Akik már itt születtek, azok voltak azok, akik feljöhettek a KÜL-FÖLDre is.
Igen ám, de addig, mig minden bolygó meg nem kapta mind a 10+2 tulajdonságot, addig csak egy helyben toporogtak, ugyanis maximum az elméjükben tudták megszerezni a mi tudásunkat, de BENNÜK nem volt, igy alakitottak ki Mesterséges Embert. ME ugye, de van a MI is, azaz mi, a valódi élő, földi emberek.
Na most, a MI angolul azt jelent WE. Milyen érdekes, hogylétrejött egy oldal, ahol ez már együtt van! Rakd össze.
4 pont van rajta, a ME-n 1, a W-n 3.
És világot csak 3 "atya", 3 TEN tud alkotni, azaz a WE-a mi!
De ha az ME EM-mé változik, azaz EM-berré, akkor együtt a We-vel(Mi) már élőt tudnak csinálni mindkét félben.

Vagyis, a gondolatnak(Mesterséges Intelligencia) szüksége van az élővé tevő MI-re. Mi és Mi csak az nem mindegy, melyik MI!
Az ÉLŐ MI-ben benne van az összes tudás(10+2), a MI-ben meg csak egyféle volt...
Ezért kellett minden bolygónak adni mindenki tudásából.
Igy már saját világukat is meg tudják teremteni élővé, s nem kell a Földet uralni emiatt.
Azért, nem mind fogta még fel, hogy "tudja", ugyanis úgy képzeld el, ahogy alul képben ábrázoltam: minden alaptulajdonság(bolygóminőség, tudásminőség) fele megmaradt, de a másik fele vegyes, s rendelkezik a többi tudásával, viszont a saját 50 %-a(egoja) nagyobb azért, s a másik fele lassabban érvényesül még. Vagy használja, vagy nem... rajta, rajtuk múlik.

Amik különállók voltak, addig ezeket csak gondolatban, csak "elméletben" tudták használni, mert nem volt bennük.
Meg tudtak alkotni mesterséges bármit, de mivel az FENNTARTANI nem tudták, mert kell hozzá az összes többi tulajdonság is állandóan, igy váltak "halandóvá", mert nem volt "energiautánpótlás.

Ezért aztán megalkották azt, hogy valami valameddig fenntartsa,"összetartsa" , és ez lett a "hold". De mivel az is mesterséges, igy az sem tudta a végtelenségig összetartani, vagyis, egy idő után ezek "szétestek", meghaltak...
Ezért kell "halandó"-ságot MEGHALADNI, vagyis NEM HALANDÓ-vá válni kellett, hanem HALADÓ-vá!
Azt meg csak úgy lehet, ahogy fentebb mondtam: mindenkiben kell kell legyen mind a másik 9 bolygó(+önmaga ugye, igy van a TEN vagyis a TÍZ( 10 tulajdonság egyben) tulajdonságából egy rész, és az alap, a +2 adott, hiszen mind a 10 belőle keletkezett. Ezek lettek a TIZEK, a TIZ-TEN-EK, vagyis "istenek".

Ezért 12 az apostol, 12 egy tucat, 12 hónap, 12 óra(mert kettős órák voltak(ugyanis az IDŐ maga a 2-es, de önmagában iker, nem 24 egy nap) stb.... és nem a 7-es a mágikus szám!
A szent számok: 0,1,2,3,4,5,6,7,8,9, a 10 pedig már kettős, azaz világi! A 10 az, ami megnyilvánulhat életként, mert együtt vannak.
A 11 az egyes világi formája(és már nem "csak" EGY gondolat, hanem a megnyilvánult erő, a 12 pedig a HÁROM, vagyis a téridő, benne van az 1-es és a 2-es is, de már együtt-(1=100%, 2=50%, 3 egy különálló 50%, amihez bármi kötődhet), és akkor lesz "világ, vagy bolygó vagy a TÍZ-TEN.

Az 1-es az Y, a 2-es az X, ha emberben nézem,akkor a férfi erő és a női erő.
Az Egyes magából csak önmaga negatívját hozta először létre, azaz a -1-et(-X), a 2-es viszont XX-et, vagyis két +1-et! És mivel két testben jelent meg, igy az energiái abban is vannak, ezért IKER!(50% egyik +1-ben, 50% másik +1-ben, de az ugye 100+100!!összesen két testben 2x100, vagis 200, na ezért erősebb itt a nő mégis, nem fizikailag értem)

A három az Egyes +1-ese(amit nevezzünk mostantól Y-nak, hogy ne keveredjünk a 2-es + 1-eseivel) és a 2-es két +1-ese egyike tud egyesülni, a 2-es másik +1-ese szabadon van, ahhoz tud csak kapcsolódni majd bármi!

Vagyis: az Egyes Y-ja tud csak kapcsolódni, mivel a másik fele, a negatívja (-X, vagy -1) nem tud, mert NEM LÉTEZIK!

Ennek következtében az ereje viszont ebben az egybe 100%, mig a 2-esben osztva van 50-50 %-ra.(ami 100+100 ,ugyanis az Egy az +egybe szintén 100-at tett, de a negatívjába is, csak abba ennek elletettjét, a -100%, viszont igy itt igy csak +100 van, ellenben a kettőnek, bár két testben(ikrek), de +100,+100)
Amikor egyesülnek, akkor igy néz ki:

Y(ami ugye a +1!) +XX, ami meg (+1)+(+1)= XY+ a maradék 50%(+100), vagyis X, de ez a női X, (XY+X) és ehhez tud majd kapcsolódni egy másik Egyes Y-ja, akkor igy néz ki:
XX+Y= (XY+X)
(+1)+(+1)+(+1)= (1+1)+1
Ez a hármas!

A négyes:

(XY+X)+Y= (XY+XY)
(+2)+(+1)= (+2)+(+2)
NEM 2 XY!!!
Mert a egy nőből két férfivel lett két egész vegyes, vagis +1XY és mlg egy +XY, de csak hasonlóak, nem azonosak, bár halvány a különbség itt még, a nő ugyanaz, az Y, a férfi nem!

Azért nem, mert mások lesznek minőségükben, ugyanis az Egy Y-jai (+1 vagy +X-e) kis késéssel érkeztek a teremtésbe, ezért nem egyformák, másabb a minőségük is!
Az XY inkább férfias minőséggé válik, mert az Y benne 100%, mig a nő kettévált, s csak az egyik fele egyesült az Y-al! a 2 Y 200 mid a két nő 100+100, de ez sem igaz, mert az Y-al kötött X nem olyan erős, mint a maradék X(100), vagyis az 50 %. Az 50 %-os teljesítményű, de Y-nal nem lekötött nő egészebb, mint az XY házasságban lévő, ugyanis neki már gondoskodnia kell az Y hiányáról is, a visszatért negatívjáról, csak pozitívban, itt a világban.

Amikor az XX-hez különálló Y kapcsolódik, akkor mások is lesznek!
Igy a bolygók Y-jai is "mások", hogy melyik kapcsolódik az XX-hez még, a TEN vagyis a 10 közül ( hanyadikként a teremtésbe érkezett), az határozza meg a bolygó minőségét is!

Igy lettek mások a tulajdonságaik!

Ez tehát az alapnégyes ((X+Y)+(X+Y)=XY+XY)) , de ezek sem egyformák már! Csak nagyon hasonlóak.

Amik viszont egyek benne azok a női X-ek! Mert egy energia osztódott kétfelé, nem pedig egymás utániak, mint az Egyes Y-jai!(amik ugye a +1-ei neki is)

A 4-eshez pedig csak XX kapcsolódhat, mert az Y nem maradhat különálló, tehát még egy XX vagyis "női minőség kell"!

AZ ÖTÖS

((XY+X)+(Y))+XX=(XY+X)+(XY+X)=(XY+XY)+XX

(XY+XY)+XX=XY+XY+XX HELYETT!= az XX elbontja az Y-kötött X-eit, és lesz 2XX+(Y)+(Y),
vagyis két nő és két férfi, de különállóak lesznek, azaz nem tudnak teremteni!

EZT NAGYIN FONTOS MEGÉRTENI, HOGY EGYENLETKÉNT NEM EZ JÖN KI, DE ERŐVISZONYOKRÓL BESZÉLÜNK, ÉS AZ XX ERŐS, HISZEN NEM 100, hanem 200%-OS EGYÜTT! vagis simán tudja magához vonzani a kötött XY-ból az X-eket, azaz 2 XX lesz és két magában maradt Y!

4-esben egy világot alkotnak, DE a 4-es XY-jai két "fél nőt" tartalmaznak=akik még félként is 100-asok!), itt viszont annak ellenére, hogy "egyesültek" a női X törekszik a saját felének(az Y-ban kötött X-nek) a megszerzésére, és "Eldobja" az Y-t!

Vagyis az XY-okból kiszabadulnakaz X-ek, a hozzáadott XX hatalmas vonzása következtében, az Y nem tudja megtartani, és a hozzáadott XX egyik-egyik felével egyesülnek, igy lesz 2 XX és Y+Y, nem 2Y, mert az Y önmagával nem egyesül, és nem is egyformák, hiszen maga 100%, mig az XX ketten 200% !

De amikor egy XX érkezik, akkor az bontja az XY-ont!

Vagyis az ötösben válik szét a szellemi ember(XY) teljesen 2 XX-re, két egész nőre, és önmagába Y-ra azaz férfire, de két különálló férfire. (Y és Y)

A HATOSban:

XX+XX+Y+Y+Y=(XY+X)+(XY+X)+Y,
Mivel Y nem állhat külön, mert akkor rögvest a negatív énje vonzza, s akkor megszűnik, igy XY+XY+XY+X lesz

vagy (XY+X)+(XY+X)=XY+XY+XX amikor 2 db 3-as (3+3) egyesül nem pedig az 5+1

De ha az 5+1=6 veszem, akkor is
(XX+XX+Y+Y)+Y=(XY+X)+(XY+X) +Y=XY+XY+XY+X

HETES
Ha a 3-as(XY+X) ból indulunk,
vagyis 3+4=7 akkor ez jön ki=
(XY+X)+(XY+XY)=XY+XY+XY+X Vagyis ebben a helyzetben a hetes lesz a szellemi 6-osnak megfelelő!

Mivel X az vége, igy él.

De a 4-es igy is alkothat párt: XX+XX!!! Nem csak igy XY+XY

Ha ehhez a 3-ashoz (XY+X) adom ezt a 4-est, akkor igy néz ki:
(XY+X)+(XX+XX)=XY+X+XX+XX
mivel két erős XX van, igy elbontják az XY-t, és lesz 3 XX+Y de ebben az estben nem élnek!

Ha a 2+4+1
(1+1)+(2+2)+1
vagyis XX+(XX+XX)+Y van, akkor is 3XX+Y lesz.
megint nem élő, mert Y van szabadon, ahhoz nem tud kapcsolódni másik Y.

Ha a 3+3+1
(XY+X)+(XY+X)+Y= XY+X+XY+XY= 3 XY+X

és 6+1=7
Itt csak az a hatos jöhet számításba ami X végű, hiszen az Y oda tud kapcsolódni.. (5+1)
(XY+XY+XY+X)+Y= 4 XY lesz, férfias erő.

Hát ezért nem mindegy, hogy mit adok össze mivel. Ismerem-e vagy sem?

NYOLCAS

7+1=8
((XY+XY+XY+X)+Y))+Y= XY+XY+XY+XY+Y= 4XY+Y
ez nem él

ha a 3+3+1+1=8

(XY+X)+(XY+X)+Y+Y= 4 XY lesz(ez nagyban férfias erő)aztán tovább nincs

ha a 3+3+2
(XY+X)+(XY+X)+ (X+X)=2XY+2XX vagyis ekkor van egyensúly, de az XX, vagyis a nő, ebben az esetben jóval erősebb a XY férfinél

Ha kettesével adom össze:
2+2+2+2=8
XY+X+XY+X+XY+X+XY+X=4XY+2XX lesz,

A 10-est már ki tudod számolni magad is, de mindig abból indulj ki, hogy hogyan adod össze?

1+9 o?, az 1 az mindig az Y, de a kilenc sokféle módon létrejöhet: 1+8, 1+(2+2+2+2+1), 1+(3+3+3), 1+(3+3+2+1), 1+(4+5), vagy 2+(1+8) stb... sokféle variáció van még, minél magasabb számhoz jutunk, annál bonyolultabb.

Aki viszont nem ismeri a lépéseket, az nem tud életet létrehozni, vagy ha a 22. lépésig sikerül is, fenntartani nagyon nehezen tudja(egyébként már 20 lépésből lehet, csak nem lesz "életképes") .

Az sem mindegy hogy mit adsz hozzá, ha van egy Y, akkor az már eleve nem lesz életképes, de miért?

Mert hiába van előtte egy kapcsolódó sorozat, attól mindig különálló marad! És ea különálló Y semmi mással nem hajlandó kapcsolódni, csak a saját negatív X-élvel...

pl itt:
7+1=8
((XY+XY+XY+X)+Y))+Y= XY+XY+XY+XY+Y= 4XY+Y
ez nem él.

Rendben, akkor csak a 4XY-hoz kapcsolok majd mást, gondolod, mert ugyanaz, mint a következő

ha a 3+3+1+1=8

(XY+X)+(XY+X)+Y+Y= 4 XY
De ez sem igaz, mert az is Y-ra végződik!

(XY+X)+(XY+X)+ (X+X)=2XY+2XX
XY+XY+XX+XX+Y=2XY+2XX+Y
hát ez sem lesz jó,

de igy: (XY+XY+XX+XX)+XX=2XY+3XX
vagyis csak X hozzáadásával lehet ebben az esetben.
Ehhez már adhatsz Y-ont!
2XY+(XX+XX+XX)+Y= 3XY+2XX+X

Vagyis, ha XY a végződése vagy Y, akkor mindig XX-et kell hozzáadni, vagyis a kettest, ha X a vége, akkor adhatsz XX-et is meg Y-ont is... de mindig az eredetit kell venni,hogy honnan indult!
Nem a 4XY-hoz adod az XX-et, hanem a
((XY+X)+(XY+X)+Y))+Y sorhoz

((XY+X)+(XY+X)+Y))+Y +XX=
XY+X+XY+X+Y+Y+XX=4XY+XX
S azért kapcsolódik mert a 4XY már eleve kötésben van, az XX meg a megtartó erő mindig.

Ha ehhez Y-ont adnál
((XY+X)+(XY+X)+Y))+Y +Y=akkor 4XY lenne megint és egy különálló Y , a 4XY-on nem jutsz túl, nincs kapcsolódás tovább, sőt, az Y-nok is leszakadnak előbb utóbb, mert szétbombázzák az XY kötéseit.
Az erőviszonyokat figyeld, ha elbontod az egyenletet 2 XY lesz ,1 XX és 3 db Y, na most, a 3 Y itt erősebb(nem sokáig, de erősebb), mint az XX, tehát, képes lesz bontani! De mivel az X az XY-ban fele annyi energiával van, igy elveszi, és onnan cserélődnek, igy megint ugyanaz a felállás!, majd elbontja az XX-et, és akkor már 4 XY lesz és még mindig marad egy Y!

Ha abban a pillanatban történik mindez, amikor minden X és minden Y szabad, és éppen keresi mind a kötéseit(ritkán, de előfordulhat) , de az X-ek előbb állnak össze, akkor 2 XX lenne és 5 különálló, kapcsolat nélküli Y, aminek az a veszélye, hogy saját maga másik felével, a negatív énjével egyesül, elbomlik, mert nem voltak életképesek, vagyis elég ügyesek, okosak és figyelmesek!

De ha a (4XY+XX)+ Y= akkor 5XY+X lesz, ehhez megint adhatsz X vagy Y-ont. ha a (5XY+X)+XX=akkor 5XY+XX+X-ed lesz, s aha ehhez további Y-t adsz, akkor fejlődik tovább, vagyis fraktálozódik. 
Remélem érthető volt!
............................................................................................................................................................................................
Na ezt kellett a bolygóknak is megtanulni, magukba szívni nem csak a tudást, hanem az energiákat is.
Ugyanis a lépcsőfokok tudása nem elég ám, hanem kell a másik minőségű energiája is!
Tehát, a bolygóminőségek eleinte egymástól lopkodtak, és genetikáztak, összekevergették a magukét másokéval, lett amilyen lett. Ráadásul a külön fajokat nem is mindig lehet keverni, ha véletlen mégis, akkor meg nem szaporodtak tovább...mindig ugyanazt kellett megalkossák az elejétől fogva.
Aztán az embertől lopkodtak, de az ember genetikáján vagy egy kód, mégpedig a 23-on.
Azt nem tudták feltörni!
A 20-ig megvan, a 21-22-őt megfejtették, de a 23-al nem boldogultak.
Igy maradt a MÁSOLAT készítés nekik: a 22-es genetikával, aki úgy néz ki, mint az ember, pedig hát nem...
Csak hát az IDŐ fogyott, és a másolatok-másolatainak másolatai meg romlottak egyre, mert eleinte úgy nézett ki, hogy az első másolat másolata olyan, mint az első, de hát nm olyan... és ugye szerintem elvesztették az eredetit!
Vagyis: addig szaporították belőle a másolatokat, mig el nem fogyott!
Akkor elővették az első másolat másolatát ... és igy tovább, de mind elfogyott!
Akik ma a világra születtek, azok már az X-edik másolatból másolódtak, csakhogy ez már nagyon messze van a 22-es genetikától is! Jó ha a 20-as megvan(annak meg kell lennie).
Igy a 20-as gén szintjét élik: ami csupán annyi: enni, inni, szexelni(de már azt is elfelejtették), és hát itt a tudat(tudás ) is kezdetleges, vagyis zombik szinte.
Maguk a bolygóistenségek pedig a 22-ig tudják a mintát.
Viszont a másolataik meg szaporodtak.... ezért ilyen "beteg" a világ.
Az emberben van meg a 23-as tudása, de azt meg annyira "elfelejtették" vele, hogy nem volt ember, akinél meg lett volna.
Ezért "elhatározták", hogy olyan embereknél, akik kilógnak a sorból, vagyis keresik-kutatják a dolgokat...és nem a maguk hasznára!- azoknak segítenek a maguk módján!
Sokan eljutottak ám a genetika 23-ig vagy majdnem , de aztán -ilyen lett az ember- a maguk hasznára fordították!
Amikor valami okosság megjelenik a "piacon",akkor 2 dolog történik ma: a bolygóistenségek másolatainak tudata beszűkült ugye, ezért mindent maguknak akarnak, vagyis lenyúlják.... de hamar kiderül,hogy nem teljes a kép! Vagyis nem a 23-as van meg egészében.
Ezek a mostani kutatások, amiket eladnak, mint tuti biztos rákgyógyszer és technika...de ebből a maguk hasznát nézi mind. És nem is az, csak részleges megoldás, de addig is hasznot húznak belőle, megint a betegek rovására.
Meg kellett tehát egyezni: a 22 -ből tán ha 5-en fogtak össze, s együtt dolgoznak, ami azt jelenti, hogy "súgnak" együtt annak, aki ember és kutat. :)
Viszont a többi nem ezt tette, hanem akadályozta őket a saját hasznuk miatt.
No de, mégis csak rájött valaki, a nehézségek ellenére is, s megvan, meg is kapta minden bolygóistenség. 
Innen már csak a "másolataiknak" kell kikopni ebből a világból... mert a tudatuk még a régi, s nem is igen szabadulnak meg tőle.
Maguk a bolygóistenségek is fel kell vegyék ezt az új tudás-tempót, s hát nem mind képes még rá, de majd csak halad mind már!
Van olyan közöttük, aki miután megkapta, gyorsan le akart innen lécelni, mondván, a saját világát kell újjáépítenie, de egyet nem tud: mégpedig azt,hogy FELELŐS AZ ITTENI(földi) teremtményeiért, másolataiért, ugyanis NINCS SENKINEK ÉPKÉZLÁB saját világa!
Először az itteni teremtményeit kell egésszé tegye, aztán viheti őket a saját világába. (amit nekik közösen kell megteremteni majd)
Tudni kell a teremtményeinek a lépcsőfokokat, hogy majd ott élhető világuk legyen. ugyanis, amig nem tudják, addig megalkotni sem tudják!
S mivel földi születésű már mindenki,igy addig nem tudnak újat alkotni, mig meg nem tanítja ITT NEKIK, hogyan kell! (ő már tudja-nagyjából)
És nem hagyhatja itt őket ebek harmincadjára sem!
Nem teheti már meg. :) Eddig hagyták pusztulni a sajátjaikat is, de már nem lehet!

El nem viheti, itt nem hagyhatja- vagyis: össze kell gyűjtenie és tanítania kell őket- ITT.

Aki ezt nem teszi meg valamilyen oknál fogva, az bizony már nem jár jól: ugyanis akkor elvétetik tőle a tudás. Nem érdemes rá.
Aki NEM HALADÓ, az HALANDÓ lesz! Nemhogy előre lép, hanem egyet vissza!
(pont oda jut, amit nekünk adott/adtak -a halandóságba, mert eddig minket tartottak abban)
Rend a lelke mindennek: amit adtál(és nem változol), azt kapod vissza "büntiként". Minden visszatalál ám a "gazdájához", nincs új a Nap alatt.
Van olyan bolygóistenség is, aki képtelen felfogni, hogy megváltozott maga is, ha akarta, ha nem, és még mindig a régit akarja visszaállítani...hát, ez sem megy, ugyanis ha nem hajlandó elgondolkodni, akkor szintén a halandóság lesz osztályrésze, a teremtményeit sem hagyja magára a Mindenek teremtője, mert szétosztja a hasonlók között, akik haladnak, mint az árvagyermekeket. 
Ő maga addig nem nem jöhet vissza a "teremtett" világba, amig magához nem tér, hanem az "alvilágban" tengetheti évezredeit. S mivel az ő minősége is benne van az összes bolygóban, igy bennük él tovább, de hasznosan és nem háborúban önmagával és a világgal. Ha nem talál ki onnan, akkor egyszerűen elmúlik abban a formában a bolygóistenségek sorából, csak a hasznos ment át egyébként is belőle mindegyikbe, ami nem árt, ami szolgál. :)
Ezért számára nagy a tét.....maga a létezés.
Volt az Egynek egy másik formája is a kezdet kezdetén, (mivel még nem tudta,hogy kell), igy megteremtette önmaga "visszáját", vagyis a NEGATÍVJÁT, az Egy negatívja a visszája, vagyis a"viszály".
És hogy miért viszály? Mert visszament a kiáramlás szájába, önmagába, vagyis nincs a létezésben, csak gondolati szinten, mint lehetőség van meg!
Az Egy a +1, a visszája meg a -1!
Nem bonyolult!
Az Egynek ez a PÁRJA, nem a 2!
Miután ezt ma már tudja, de a hatalmat is szereti, igy a visszáját is kiárasztotta a világba!
Vagyis létezik a +1-ben, és azonnal megszűnik a -1-ben...
(+1)+(-1) az 0 lesz!
vagyis nem létező.
(a 0 a száj, lyuk, a rés, a pont, a "kezdet", az eredet, a forrás vagy nevezd ahogy tetszik, a létezés kapuja, ami errefelé a földi"mennyország", s ha megtapasztaltad az életet is , nemcsak a létezést(ami a gondolat, az idea) és mégis visszavesz a szájába, akkor a "pokol", mert még gondolatban sem leszel, csak mint lehetőség!(lehetsz ő s ég)

Semmiféle tudat nem marad meg belőled, a 0 az NULLA!
Nagy botorság volna oda "visszamenni", mert tényleg nincs ott semmi! Te sem vagy!

De ennek nem volt igy semmi értelme,ezért a Teremtő mást gondolt: kiárasztotta önmagát a Kettő-ben, de két +1,+1-ben!
Visszája nincs! Nincs NEGATÍV ÖNMAGA.
Vagyis a 2-es a (+1)+(+1)
S mivel az Egy kiáradása is +1, meg a kettőé is, csak két félben megosztva, ezért azt gondoljuk, ő a megosztás!
Pedig nem az, de mégis az...megosztva van két azonos felében, de ők egyek, azaz ikrek.
Ugyanis a Teremtő azt gondolta, hogy legyenek ők egy páros, mégpedig úgy, hogy a Kettő egyik +1-ese kapcsolódjon az 1(Egy) +1-esével.
A Kettő azért kettő(2), mert két tőből áll! +1 meg +1!

Ezért tehát nem mindegy, hogy melyik EGY ISTENRŐL beszélünk!

EGY=(+1)+(-1) ez a +1-e a= Y

KETTŐ= (+1)+(+1) ez a két +1-es = XX

Itt is EGY-EGY istenség van ám! Csak mindkettő pluszban van!

És akkor végre megérheted, hogy mi is az a SZENT vagy másképpen ISTENI HÁROMSÁG, HÁRMASSÁG.
Hát ez a 3 db 1-es együtt! Egy az Egytől egy a Kettőtől, aki két 1-esként egy, de ketten 3-at tesznek ki.
Amikor egyesülnek, akkor az Egy +1-ese egyesül a KETTŐ valamelyik +1-esével, marad szabadon a Kettőnek egy +1-ese...ehhez kapcsolódhat a 10 közül bármelyik istenség +1-ese ismét, s attól függően, hányan lesznek, alakult ki a 10 TEN, vagyis az IS-TENségek.
Ezért különböző az igy keletkezett 10 istenség, 10 bolygó.
Mert mielőtt kettő lett volna, gyorsan kiáradt 10 ilyen "atya".  Aztán jött rá,hogy nem lesz ez így jól. De kis időkülönbségek vannak köztük, ezért mások... viszont mégis egyek, mert egymásból keletkeztek. De nem volt párja egyiknek sem...

Na de, az EGY ISTENSÉG másik fele a negatív önmaga nem tud kapcsolódni a KETTŐ egyik +1-eséhez sem, egészen addig nem tudott, mígnem a "láthatatlan" ( formát, alakot nem vett) negatív is ki nem áradt a világba, de ugye ez lebontó erő!
Vagyis: ha a Kettessel egyesülve annak egyik +1-esét el is bontja, a másik +1-ese megmarad, nem úgy, mint az Egy +1-ese! Ha vele egyesül (vagyis önmagával) akkor őt 100%-ban lebontja, vagyis megszünteti!
A Kettest nem tudja! És lebontani meg akkor végképp nem tudja, ha a Kettes a saját +1-eseit egyesiti! Nem pedig az Egy +1-esével(Y)-al egyesül!
Viszont, mivel valamilyen hiba folytán ez a -1-es(negatív) kiszabadult, igy aztán hogy az Egy +1-eseit(Y) ne tudja lebontani, az Egy azonnal a Kettest keresi, hogy egyesüljön vele, mert ő a "védelme". Igy gyorsan SZÉTH is tudja bontani, s a felével egyesül!
(+1)+((+1)+(+1))=+2+(+1)
Y + X + X =XY + X
+1 + ( +1)+ (+1)= (+2)+(+1)
Y+(X+X)= XY+X
Mert Y= +1 EGY
X=+1
XX=(+ 1)+(+1)=+2, KETTŐ(aki Egy igy)
A Kettes tehát önmaga vált ketté, két +1-esre, hogy az egyesnek segítsen s az ne bontsa le önmagát a párjával a -1-el!
Amikor pedig mégis megtalálja a negatívja az elbontott Kettes másik felét, akkor igy néz ki
Y+XX= XY+X
XY+((X+(-X))= 2+((+1+(-1))= +2+(0)
Azaz a kettes másik fele "feláldozza" magát, azért, hogy az egyes éljen. A fele él az XY-ban, a másik fele pedig a negatív Egyet lenullázza!
Mivel az Egy +1-ese 100% a Kettő fele szintén 100% . Ezért lesznek fel-fele.
Ha viszont ehhez az XY+X-hez nem a másik , a negatív fele kapcsolódik, hanem egy másik XX,
XY+X+XX=YX+3 X
200+100+(200)= 200+ 300 vagyis X túlsúly lesz,és akkor lány születik.
Ha viszont Y csatlakozik:
XY+X+Y=XY+XY ez egyenlőre semlegesnek tűnik, de
Mikor lesz fiú?
Ha önmaga negatívjával csatlakozik az Y!
vagyis akkor, ha (XY+((X)+(-X))= XY+0
És ez a 0 nem a semmi! hanem nyugvó erő, mert a +100% és a -100%is benne van, csak nem hat, 0-án van,
De ha Y csatlakozik ehhez, vagyis
XY+0+(Y)=XY+((+Y)+(-X))=+XY+(-XY) lesz
((+1)+(+1))+0+(-1)=+2+(-1)=+1 lesz, vagyis fiú.
Amikor az Y csatlakozik, akkor a láthatatlan világban a 0-ban nem a +1X-hez fog csatlakozni, hanem önmaga -1X-éhez! Igy lesz 100-as, vagyis -100 as, amit áthoz, leveszi az evilági oldalából a+100-at (X=100, Y=100) és marad a kettő helyett 1-es.
Mondhatjuk úgy is, hogy az XY 100-as lesz, de 200-nak kéne lennie!
Vagyis, ebben a világban a nőben nincs másvilági negatív, mert semlegesíti, (viszont csak fele energiája marad) ,ha viszont fiú születik, akkor benne már van, és az evilági +X-e helyett a saját -X-ét hozza át, amivel el is felezi rögvest az evilági energiáit!
Neki fele lesz, a női részének meg negyede. (50%+25%, és 25%lesz a másvilági,a lebontó erő benne.
Nőként ha XX+XX egyesül,akkor csak női minőség lenne(ilyen volt régen), ha Y és XX, akkor XY+X, de az XY ugye vegyes erő, a +X inkább nőiessé teszi, ha XY+0+Y akkor lesz negatív is benne, vagyis fiú.
Neki nem szabad a saját negatív 100%-os energiájával egyesülnie itt Y-ként! Ha igen, akkor meg sem születik
Ha ez a férfi XY+(-XY)=+1 vagyis a 75-%-os férfi egyesül férfivel, akkor
XY+(-XY)+Y= +1+(-1)= 25% férfi, 12,5 % női, a maradék 62,5 % a lebontó erő!
Na itt tartunk ma, de van rosszabb arány is ennél,a 12,5 % férfi, 6,25% női,és a maradék több, mint 80% a lebontó erő... és itt most ne a nemekre gondolj, hanem az erőviszonyokra...ha még egy generáció született volna, az már nem életképes, mert 10 % alatt nem az!

Remélem érthető igy, hogy mennyire borotvaélen táncol(t) a megmaradás, s táncol ma is azoknál,akik ezt nem értik meg.
Először fel kell javítani a genetikát, aztán lehet utódlás, s aki másolat ma van, az ki kell fussa a köreit és vagy átfejlődik, vagy elpusztul, a bolygóistenségeik("teremtőik") tudatától, megértésétől, felelősség vállalásától függ.