MITŐL LETT GONÜZBŐL GONOSZ?

 

BŐÜN-BÜÜN-BÜÜNÖS-BŰNÖS

Ez volt az ősi tudás

 

Akik képviselték  a táltosok voltak, akiket tehát ki kellett irtani, az a böünt képviselők voltak, vagyis a böünös- s ezek lettek a bűnösök.

 

UKKU az Ősanya, GONÜZ az Ősapa, belőle lett az ELME, amit a férfi KÉPVISEL, maga a GONDOLAT,UKKU a SZÍV, ebből csináltak GONOSZT. 

 

Gonosz önállóan nem létezik, ez a direkt  dualista , Istent és a Gonoszt egy szintre hozó metódus,  ami azt terjeszti, hogy  ezen Istent (aki a Gonosz is)   FÉLNI kell, miszerint azon  kell rettegni ,hogy most a Jó győz vagy a Rossz!

 

Nincs eredendő Gonosz, ez egy gyártmány, ilyen nincs! 

 

GONÜZből a GONDOLAT, GOND, ennek a GRAVIRÁCIÓja a  GÉ -vagyis ennek a téridőnek a súlyát hordozó FÉRFI a GÉ – ő lett a GOND ebben az életben, de azt meg lehet oldani, hiszen a GONDVISELŐ ISTENANYA meg tudja oldani.

 

 

A férfiak tehát egy látszatállapotban vannak.

Nem elég, hogy ebből az Istenből kivágták a nőt, hanem még azt is mondja,  hogy a „NŐS-TÉNY”, a múlhatatlan ŐSSEJTből állt elő a múlandó. Vagyis a Téridőn túli FORRÁS- és ESSZENCIÁBÓL, amikor a két pólus létrejött ebben a Téridőben.

 

„Nem titok, hogy a férfiak gyakorlatilag  genetikailag módisított nők.” mondja az oxfordi Humán Genetikai Intézet alapítója könyvében, aminek cime: „Ádám átka, avagy szükségünk van-e még férfiakra” (persze hogy szükségünk, amig pólusban vagyunk)

https://hu.wikipedia.org/wiki/Mitokondri%C3%A1lis_%C3%89va

 „Minden embrió nőnek indul, s egyszer csak történik valami, s lesz belőle valami más. A két nem kifejlődését úgy tekinthetjük, mint egy hosszú távú génmanipulációs kísérletet. „

Vagyis: mind a két nemmel baj van, de ebből a jót lássuk meg. J

Nem ilyen volt a kromoszómánk, az „Ős-nő-sejt”) , hanem egyenlő szárú kereszt( X), most nagyon el van ferdítve.

Igy csakis a nő a férfire, a férfi a nőre számíthat, senki másra,hogy visszaalakulhatunk eredeti állapotunkba.

 

MIÉRT KELLETT A „KÍGYÓT” SÁTÁNNÁ VÁLTOZTATNI?

 

A régiek tudták , hogy az ember végső túlélési, gyógyulási, megmenekülési szimbóluma  a kettős-„kígyó”, a”kundalini”, ez inditja el a megvilágosodást, felébredést. Ez az energia nem a KÁ vagy CSÍ, a sűrű energia.  Ez a  gerinc aljában a LUZ-LUC vagyis kristályba zárt FÉNY . Belőle csináltak LUC-I-FERt.

De ha ez nem mozdul meg valami finom szellemi energia hatására, akkor nincs „megvilágosodás”.  Ha viszont  ez aktiválódik, akkor már NEM az AGYFÉLTEKÉKKEL GONDOLKODUNK, hanem HOLOGRAFIKUSAN, vagyis, a KÉPALKOTÁSUNK ÉLŐVÉ IS VÁLIK. Addig nem! (hiába gondolod, hogy igen, de nem. )

Teljesen ÁTALAKÍTJA A TESTET is, más energiarendszereket használ. 

„Kigyók” nélkül valamire való ábrázolást nem találunk a múltból, de a régieknek eszükbe nem jutott ezt GONOSZNAK tekinteni, sőt! 

Ostoba emberek már csak igy tudták ábrázolni ezeket az energiákat földi, gonosz kígyónak! -mert NEM ÉRTETTÉK a szimbólumokat ! Pedig a KÍGYÓ azt jelenti- EGY-IK, EGYEK. Csak a rovásírást kellene ismerni ehhez és bátran használni! 

Valamire való pap sosem mászkált „kígyós bot” nélkül, na ezekre mondták „vati-kánék”,hogy a csúszó-mászó lábú „hüllőket” imádó pogány népek! 

A MAGAROK is ide lettek sorolva, s jól meg kellett „téríteni” bennünket.

 HU-HUNból  MAGYARrá  változtunk.

 

ÚR-RÁ-ÁR-ANYAISTEN, US, ES, ŐS, IS is -és NEM „ATYA”

A Nap egy kozmikus energia-elosztó, ezért volt „szent”, vagyis isteni, ugyanis a kozmikus energia rajta keresztül jön itt ebben a téridőben , mi már csak  7 spektrumot látunk belőle. Ezért lett szent szám a 7-es.

 A kigyó,sárkány,mint”hüllő” csak a mai embernek „étel”,  nekik lehet eladni, velük lehet „megetetni”, mert ezen nőttek fel! Ez a materialista „etetés”.

Pedig nem más ez a KÍGYÓ meg SÁRKÁNY ,mint egy KOZMIKUS DNS TORZULÁS. 

Alkímiában a higany a mindent transzformáló: ha sót adunk hozzá, akkor női elem, ha ként (sulfur), akkor úgymond férfi elem kerekedett, ebből akarták az „aranyat” előállítani. (ami arányt jelent, az anyagok arányát)

Mindez a tudás MU-tól, Ataisztól jött Atalantiszon át (ott már nem jóra használták),egészen a mágus papjainkig. A későbbi korok emberei (már Egyiptomban is, de azelőtt is,a rómaiak, görögök meg már végképp nem) nem értették a szimbolikát, mert a tudat sötétedése Atlantisztól és  azután nagyon gyorsan bekövetkezett,  ezért valódi állatokkal „helyettesítették”. Az állatot még látták,értették… a DNS-t, mint energia állapotot  már rég nem. :(  de a mesékben megőrizték, a 7 fejű sárkányt 7 fejjel ábrázolták, az a fény 7 spektruma.

A DNS átalakulás, vagyis a holografikus gondolkodás és életformálás az, ahova el kell jutnia minden embernek magában.

Jézus ebből a tudáskörből jött, oda kellett mennie megmenteni azt a népet, ahova JEHOVA genetikailag már „berondított”, a „zsidók”közé…  Mózesen át.  Az a nép ugyanúgy Istenanyát imádta,de Mózes „kivezette” őket Egyiptomból, s 40 évig vándoroltatta s Jehova  erőszakolta meg őket (szellemben) addig, míg egy generációval később  az Anyaisten emlékezete kihalt, már csak ŐT IMÁDTÁK.

Nem lehetett a nőknek mással házasodni (ma sem), mert a DNS, amit JEHOVA MÓDOSÍTOTT, eltorzult volna. EGY NAGY ELMÉT, ÉSZT CSINÁLT, ELVÁGVA A SZÍVUTAT. 

Mindannyian áldozatok vagyunk, egyik jobban, mint a másik,a MAGAROKNAK az a feladatuk, hogy hogyan kell JÓVÁ SZERETNI AZT A NÉPET, akit megerőszakoltak, ugyanúgy egyiptomi MAGAROK  VOLTAK, MINT MI!  NEM VOLT SEMMIFÉLE „ZSIDÓSÁG”,azt később találták ki rájuk.

TABITI(Ősanya,szkíta)  ANAHITA (pátrusoknál,) API(Földanya, szkíta)  a MAGA NÉPEK ŐSANYJA.  Sok néven nevezték.

 

 

Mindez a szkítáknál jelen volt: „. A NAPISTEN (vagy NAPANYA) SZKÍTA neve GojtoSZÜROSZ vagy más néven Gojtosir volt.

 

Skythéstől,  SZŰROSZ/SZŰRÉSZ vagy SZKŰTÉSZtől (Héraklész fiától) két kiváló erényű testvér származott, PALOS és NAPES. A Palos névben az égés, tűz, ragyogás, fény szó ismerhető fel, valamint a PALÓC népnév, a Nap(es) vagy Nap(os) névben pedig a mi Nap szavunk, ami tehát a "palo" szóval szinte egyet jelent, hiszen a NAP tüzes, ragyogó, fényes, ráadásul érdekesen egybecseng a nép szavunkkal is (a NAP NÉPE - az Aranykor népe!).

 

HÉRAKLÉSZT a Rodosz szigetén élő „görögök” MAGOR (MAGAR) névvel illetik.”

„Az ősnemzés képét is végig tudjuk kísérni úgy a szkíta, mint a szkíta utódnépek művészetében. Az ősnemzés szkíta képe a két isteni erő egyesülését, az égi atyai fényerő ráhatását ábrázolja a földi, anyai „anyagra”. Ettől az égi ráhatástól az ŐSANYA/FÖLDANYA áldott állapotba kerül, és megszüli gyermekeit, a „FÖLD FIAIT”.

 

Az ősnemzés egyetlen és örökké ábrázolt motívuma az égi fényerő (világ/villám), a Nap, a Napisten,  egyik része  SZELLEMI jellegű atyai erő (energia) ráhatása a földi, de mégis másvilági (mennyei) Ősanyára (másik része)  az ANYAGI jellegű Ősanya/Földanya megtermékenyítésére. „

Létezik egy másik eredetmonda is a SZKÍTÁKról, amiben ősapaként maga Héraklész (Herkules, Magor) személye jelenik meg. Nyilvánvaló, hogy a görög hős neve egy olyan szkíta ősi hős nevét helyettesíti, akit a görögök Héraklésszel vagy más néven MAGORral azonosítottak.  Ennek a szkíta hősnek a neve KOLAKSAY volt. A mitológia szerint KOLAKSAY félisten egy napon leszállt az égből és ő hozta magával az ÍJAT, az EKÉT és egy BÁRDOT.

Egy történetet a szkíták mesélték el Hérodotosznak és ez egy THARGITAOSZ nevű király fiairól szól. Thargitaosz király szülei az Égisten (Jupiter) és maga a Földanya („Borysthén leánya”).

THARGITAOSZ 3 fia : Lipoxais, Arpoxais és Koloxais.

Mivel a szkíták a "th"-s kezdetű szavaknál nem ejtették a "t" betűt, ezért       T-HARGITA-OSZ király nevéből (ha a görögös végződést elhagyjuk) az ERDÉLYI HARGITÁt lehet kiolvasni.


A szkíta eredetmonda EGY, EGYETLEN EGY NÉP történetét említi, amely isteni akarat folytán (vagy túlnépesedés okán)          3 testvérnépre oszlik.

Két testvérnép kiválik az ősnépből és elhagyja az őshazát, majd külön-külön letelepedik. A harmadik testvérnép pedig az ősök földjén maradt (és ott él ma is).

A különválás után, a 3 testvérnép külön fejlődésnek indul, külön utakon járva külön történelmet ír, de az ŐSI GYÖKEREKET sosem veszti el.”

https://white-europe.blogspot.com/2009/01/elfeledett-rksgnk-szkta-pognysg-szktk.html

 

Minden „megerősítéskor” egy kataklizma következett be, mint most is, azért, mert ezt a „hitet” –hidat kell helyretenni, az eredetit. Ami nem vallás, hanem HÍD a szétszakított feleink között.

A és a „KÍGYÓ” ELVÁLASZTHATATLANok, mert  KETTEN EGYÜTT AZ ÉLET KULCSA.

Ha ezeket lenyessük ,akkor marad mindenki ebben a Téridőben, és elhiszi magáról, hogy ő csak egyeske meg ketteske, egy-egy személyi szám csupán.

 

 

A MAGYAROK ŐS ISTENE

A MAGYAROK LEGFŐBB ANYJA-ezt jelenti az összevont rovásjel,  ligatúra rovásban! (Énlakai templom)

Kereszténységben MÁRIÁNAK A JELE, MENNYEK KAPUJÁNAK NEVEZIK,”MANDORLA”.

 

 

A MAGYOK ISTENE, AZ ANYÁK ANYÁJA, A LEGFŐBB ANYA.  És nincs semmiféle „atya”.

 

 

 

 

 

MÓZES ELŐTT nagyon jól ismerték az EGYLÉLEK ISTENT a „pogányok”. Azok akik a „kígyót” imádták,pl a „sötét szkíták”, azok nagyon jól tudták,hogy mi is volt valójában a „kígyó”.

Nem kígyókat, csúszómászókat, állatokat imádtak, hanem egy erőmegnyilvánulás minőségét ,ilyen volt pl Egyiptomban a „sakálisten”.

Amilyen az Isten, olyan a világ, ha nem tetszik a világ, akkor nem tetszik az az Isten, aki uralja. 

Most NEM AZ ANYAISTEN URALJA, hanem JAHVE. Olyan is a világunk!

NEM a SZERETET-program URALKODIK, hanem a JEHOVA-i „SZEMET-SZEMÉRT”!

Aki a nagy magyarkodásában éppen ki akar takarítani  innen mindent és mindenkit,  akik egymás ellen hergelik a magarokat, aki NEM JÉZUSI MÓDRA viszonyul  A MAGASSÁGOS KOZMIKUS MINŐSÉG SZERINT, az bizony A JEHOVAI PROGRAMOT MŰKÖDTETI, ERŐSÍTI,s ez a CÉL ,hogy MINKET ISILYEN VISELKEDÉSRE KÉSZTESSENEK,KÉNYSZERITSENK, -  de ez  NEM  MÉLTÓ  A MAGAROKHOZ.

https://www.youtube.com/watch?v=cs83R-Ny2Eo

A SZÍV az a szerv, ami KÉPES OLYAN JELEKET IS VENNI, AMIT AZ AGY NEM.

Vagyis az agy egy zárt rendszer, ha ott valami VÍRUSOS PROGRAM FUT akkor azt éled meg, mert azt a jelet fogod,  (mit pl. most, amikor egy deka „vírussal” (ami nincs is) sem találkoztál, meg senki más sem, de elhiszed, hogy tünet, panasz nélkül gyilkol, ami miatt  a világot meg kell állítani! te meg legyengíted magad, mert sem friss levegőre nem mégy, sem nem gondolkodol, elhiszed, hogy számítógépről tudsz majd dolgozni tanulni stb… és még meg is élsz belőle,visszaszippantod a maszkabált játszva a saját szemetedet, amit ha kilégzel, akkor még ha netán meg is lennék fázva, köhögsz, akkor is fertőtleníti a Nap, takarítasz ezerrel, „mosod kezeidet”, kiirtod a veled szimbiózisban élő baktériumokat, ami nélkül meghalsz , méterekre állsz meg valakitől, mert rettegsz a semmitől, eltiltod a gyerekeidet a társaiktól, bezárod az öregeket,  … mert egy képernyő ezt mondja!  :D J  ) de ha KINYITOD A SZÍVEDET, akkor az EREDETI JELET FOGOD!

 

Azt találták tehát  ki, hogy valami mesterséges módon megemelik a testfrekvenciákat, akkor nem lesz betegség, s örök élet lesz… ami valós egy részről,pl. meditációnál, ,mert a betegségek nagyon alsó szinten rezonáltatnak..

 (a baktériumok,gombák,egysejtűek alacsonyabb rezonancián élnek, ha te most félsz,rettegsz,csökkented a saját rezgésedet és még a hasznos bacik is elszaporodnak benned,egyik a másik rovására helyet foglalva és BETEG LESZEL, még csak külső beavatkozás sem kell ehhez, csak az, hogy FÉLJ!) , no de hogyan? 

Úgy hogy elhagyták az eredeti rendet! 

Anyák építtették be fiaik koponyájába a kristályt, az emberek döntötték magukba az életelixíreket, pénzért, aranyért terjesztették a hamis tudósok a hamis  tudást, mondván:ezzel visszaszerezhetik könnyedén halhatatlanságot…  csak fizess érte, csak be kell venni, nem kell tenni érte semmit.  Az emberek olyanok akartak lenni, mint az Első Emberek: halhatatlanok, de az utat nem akarták végigjárni, inkább megvették (előtte ellopták a kristályt éjszaka ) az ÚJ,KÖNNYŰ GYÓGYMÓDOT!  Még vagyonokat is fizettek érte!  Maguk kérték, sőt!- követelték.

Hiába beszéltek az Elsők, hogy a kristályáthangolással minden áthangolt (magasabb rezgésre hangolt) test el fog égni, nem értették meg! A mesterséges áthangolás miatt az átvert DNS kiiktatja a védelmi rendszert (most az emberek saját maguk iktatják ki,a fentebb említettekkel) és a testet érő energia egyszerűen kiégeti őket az egyetlen helyen, AMIT LEHETETLEN MANIPULÁLNI(az agyat lehet)  : A SZÍVÜK KÖZEPÉN. Nem értették meg, hogy az Istentől kapott  SZENT ENERGIA HELYETT semmilyen pótszerrel,módosított frekvenciával a Szív nem hangolható máshova.

„A közelmúltban feltárt orvosi kutatások szerint az emberi agyban helyet foglaló tobozmirigy nagyon sok, eddig rejtélyszámba menő kérdésünkre választ látszik adni.

A legutóbbi elméleti kutatások középpontjában a tobozmirigy, az általa termelt hormon, a melatonin, valamint a tobozmirigy struktúrájába beépülő, újonnan felfedezett kristályképződmények állnak. Megdöbbentő felismerések részesei lehetünk ha jobban megvizsgáljuk őket és az emberi Lélekre és a tudatalattira gyakorolt hatásaikat.

Tobozmirigy kristályok

A modern orvostudomány a közelmúltban fedezte fel, hogy az emberi agy belsejében, legfőképpen a TOBOZMIRIGY állományában KALCIT KRISTÁLY STRUKTÚRÁK vannak beépülőben. Sok gyermek ma már az agy aktív kristályos elemeivel születik. Az emberiség nagy része viszont kénytelen a fejlődése érdekében saját indíttatásából aktiválni azokat.

.. a kristályok a legmagasabb rezgésszintet képviselik az ásványbirodalomban.  Atlantiszban például a gyermekek a homlokukhoz, közvetlenül a harmadik szem pontjához érintett kristályokból férhettek hozzá a tudás anyagához - természetesen ráhangolódva a megfelelő hullámhosszra.


A kristályoknak sok ágazatban van jelentősége már napjainkban is, többek között az informatikában, a híradástechnikában, az óraiparban, az űrkutatásban, a hadiiparban, az alternatív gyógyászatban stb.

Még izgalmasabb a gondolat, ha tudjuk, hogy ezeket a kristályokat, az Univerzum bármely más pontján fellelhető kristályokhoz hasonlóan finomhangolással az ember szolgálatába lehet állítani. Elektromos, elektromágneses és mágneses impulzusokat közvetíthetünk, vagy fogadhatunk a segítségükkel.

Az elektromos frekvenciák (rádióhullámok) természetüknél fogva áthaladnak a testeteken, anélkül, hogy különösebb zavart okoznának.
Csak a megfelelő vevő képes a vételükre.

Úgy tűnik, hogy a kristály képződmények megjelenése az emberi agyban, ezt a helyzetet meg fogja változtatni.

Az emberek  már ma is rendelkezésére áll számos eszköz és technika is, hogy az agyában elhelyezkedő tobozmirigy kristálystruktúráit …behangolhassa.  Nagyon érdekes hatása lesz az emberiségre, amint ezeket a kristályokat az ember megtanulja alkalmazni.

A fentieket alapul véve nyugodtan elmondhatjuk, hogy a „hardver” adott. Most már csak az van hátra, hogy megleljük, milyen kulccsal, kóddal, vagy információhalmaz bevitelével indul a „szoftver”, amely ősidők óta telepítve lehet agyunk számítógépén. Vagyis a kérdés az, hogy milyen módszerekkel tudjuk(vagy tudják!)  aktiválni agyunk..”

Vagyis: szuper emberek vagyunk (hangoztatja) de ebben a tobozmirigyben lévő kalcitkristályos most INAKTÍVAK, tehát: EMELNI KELL EREZGÉSÜNKET!

(mondják is nagyokosok: „emelkedj! emelkedj”!)

https://www.academia.edu/4806317/A_tudat_metamorf%C3%B3zisa

Na most, nem kell ehhez magas IQ,hogy feltedd a kérdést:  nem lehet az,hogy bele van építve az emberbe az, ami képes ezt aktiválni?

Miért kellene egy külső aktiváló bármi is???

Elhiszi azt valaki,hogy a Teremtő félmunkát végzett, és majd ezt egy külső pendrájvra, lézerre, rezgésre, rádióhullámra, bármire bízza??? (igen! elhiszik!!)

Van egy szervünk, amit SZÍVNEK hivnak, ez be tudja engedni a kozmikus,Istenanyai energiákat és tudja aktiválni a saját tobozmirigyünket.

Ha most egy külső bármilyen magasabbra hangolás ismét megtörténik, az nemhogy nem hangol, hanem A SZÍVET ÉGETI KI!

EGYSZERŰEN MEGÁLL A VÉR AZ EREIDBEN…és EZ MA TÖRTÉNIK, NEM A JÖVŐBEN!

Maguktól kérik az emberek az „oltásokat”, mert FÉLNEK .Az  „oltásokat”, amiben benne van az adóvevőjük,  aztán jöhet RÁ a”rezonanciaemelés”. L csak ismétlődik minden…

Azért történik mindez,  hogy NE TUDJUNK KOZMIKUS EMBERRÉ VÁLNI, hanem továbbra is maradjunk, s  ha lehet még jobban csak fogyasztó, böfögő, dögevő lények. csakhogy nincs szükség csak olyanokra, akik valahova már eljutottak…és a viszonylag egészséges 20-40 év közötti korosztályra. Az ÖSSZES TÖBBI FELESLEGES ENNEK A RENDSZERNEK! Kétséged ne legyen efelől. Sem a beteg,sem a fiatal,sem az idős nem kell. A gondolkodó pedig épp amiatt nem kell.

 

Ezért kellett ezt az erőteret manipulálni(nagyon régen) ,hogy A SZÍV BE LEGYEN ZÁRVA.

 

Dönthetünk, hogy zabálunk továbbra is  állatokat, dögöket, gyógyszereket,s majd „lemúriai módszerekkel”, böhöm nagy ,elmebeteg, idióta gólemek leszünk „multudimenziolális képességekkel”, vagy visszatérünk az eredeti rezgésbe Istenanyához?

 

 

GÉNMÓDOSÍTÁS TÖRTÉNT

A jó hír az, hogy visszaállítható az első kettő, mert most a harmadik vagyunk. Csak TE TUDOD! Magadnak magadban.

 

 

 

SZER-ELEM

Ez a „ragasztó”,összetartó  energia és anya(g), ami képes az egységélményt adni, ami majd az Istenegység élményhez kell, hogy szeretetben, két ember egymásra utaltságába elvezessen  ehhez.

 

UNIO MYSTICA

Amikor FELOLDÓDUNK, felébredve a polaritáson túlra ISTENNEL ÁTALAKULUNK, s EZ az ÚJJÁSZÜLETÉS.

Aki ide eljut, karmáért, saját életért nem jön már ebbe a Téridőbe, ha csak nem feladatot teljesít, mint Jézus is, aki viszont nem emberi életprogram alapján tette.

 

Aki így ide eljön, az már nem az emberi sorsát építgeti, ami viszont ANNAK szükséges, aki ebben a polaritásban  építgeti, és EZ SEM ROSSZ DOLOG, nem börtön a Föld, nem ketrec, hanem az erő-és tudáspróbáink helye. Viszont lépéseket nem lehet kihagyni, s nem is jut el a kilépéshez mindenki egyszerre.  J Ezért botor dolog ma  az „ébresztgetés”, mindenkinek magának kell eljutnia ide, magának kell feloldódnia, átlényegülnie. (Ha „ébresztgetni kéne, akkor Jézus naponta itt lenne, vagy a többiek.) Aki még nem az utolsó lépésnél tart, az nem is érti, mit akarnak tőle!!!

Bővebben itt:

https://www.youtube.com/watch?v=Y-Kb4t3SOdE

Vége