KERESZTEZÉS-KERESZT EZ IS

KERESZT EZ IS

Jól összeszedte az írás , de csupán a földi adatokat, az égi és isteni folyamatokat nem .

https://dimenziok.blogstar.hu/2017/09/03/magyarsag-nimrod/41993/
 

A teremtés nem egy lépcsőben zajlik, ha valahol hiba csúszik be, akkor újra kell indítani, mégpedig javítva.

A Ménrót, majd Némrót, Atilla majd  Álmos, Árpád, István, Szent László,(és majdnem Álmos herceg ismét, de itt hibás döntés született) "Hunyadi „László,  Rákóczi fejedelem folyamatokon át.  De mondhatnám még Adyt, József Attilát, Csontváryt vagy a többit is… mind lánglelkű volt. A közös bennük, hogy egyiket sem értette meg a kor, amiben éltek. Mind magasabb szellemi kvalitást képviselt.

Közös még bennük, hogy  mind férfiak s  az írásokat is férfiak készítik,  készítették, a férfi ágat  mutatták be. Pedig, voltak nagyszerű nők is a történetünkben.

Például ebben a részében a fentebb belinkelt árásból:
 

"Nimród leánya
Amikor Enéh királyné az ikrekkel, Naposszal és Pálosszal ide menekült nyugatra, hogy férje addig Babilonban felvegye a harcot a sötétség urával, a királyné várandós volt Nimródtól. Nimród halála után szülte meg gyermekét, egy leányt. A hercegnő már nem élt, amikor a gyermek világra jött, így megölelni nem tudta. Tehát Nimródnak három gyermeke született, akikről biztosan tudunk. Ennek a leánygyermek királylánynak a neve Ankhisza volt.
Az Ankh az egyiptomi nyelvben Életet jelent, szimbóluma pedig az Ankh egyiptomi kereszt, ami az Élet jele. Tehát Ankhisza az élet úrnője, az élet királynője volt."


És ennyi, nincs tovább.... márpedig, ha a Ankisza az élet Királynője volt, akkor ki a csoda adott életet a további gyermekeknek? Tán a férfiak? Naposz vagy Pálosz? Hunor vagy Magor ? Túr vagy Ír?

Ha jól megnézed(majd lentebb olvasható), akkor egy idő után a nőt nem a férfi termékenyíti meg, hanem Egy isteni fény, amiből lettek a hunok és a magyarok.


"E krónika szerint Hunor és Magor nem Nimród fia, mert ő túl régen élt, hanem Emese gyermekei..


... egy Ügyek nevű magyar vezérnek volt egy meddő felesége, Emese, aki egy éjjel álmot látott, álmában egy olyan hatalmas világfa alatt sétált el, aminek a tetejét nem lehetett látni, és e tetejetlen fa lombjai között látott egy óriási madarat ülni.

Ez a madár ragyogott, akár a gyémánt, tollai bíborszínűek voltak, amely madár elkezdett lefelé ereszkedni, és Emese fejedelemasszonyt óvatosan beborította a szárnyaival. Így reggelre kelve Emese várandós lett, majd ikreket szült, Hunort és Magort. Hunor ágából lettek a hunok, fejedelmük Atilla király lett, Magor ágából lettek a magyarok, fejedelmük Árpád lett. "
Képtalálat a következőre: „hunor és magor”

…………………………………………………………………………………………………………………….
 

No most, EMESE- mondhatom EMSE-nek is, ugye, az meg a DISZNÓ, vagyis a DÍSZ-NŐ, diszes , ékes, azaz királynő.

Mindenek királynője.

De volt egy utóda, vagyis lánya a neves fiúikreken túl, ő volt   ANKISZA.

Ki volt a királynő, az ÉLET királynője?
 

AN-KIS A. AN-ÖN/NŐ- KIS-A. Vagyis a , aki a KIS-KUS-KOSi , Ó KOS, OKOS A(nya).

Ó(a régiből, az ŐSből származó) az Ó KOS (ó kusi is lehetne éppen) ugye,  de más bontásban igy hangzik: az  OK-OS. Az OK-ŐS, tehát ŐS OK és az ŐSOK, netán ŐSÖK- mindent tud, hiszen mindennek ő az oka! Vagyis- „OKOS”. Lehet, mert  nem csak szaporulat kell, hanem okosan kell szaporodni. Sok „ok” kell, tehát sokak, sokaságok, de okosan!  Az OK meg a „KO” is ,  a KO pedig a Szent Fekete, a KO-ból  pedig lesz a , mert az stabil alap-anya(g). Mondhatnám ŐSKÖvület.

Ankisza tehát okos nŐ volt.
Juno, azaz JÓ NŐ
 

A disznó (emse) dísz-nő (emese) folytatása(ankisa, réka)

Miért dísz nő?

Mert Emse volt, és nem "M"-es E.

EM-SE , nem volt EM(ber). Ezért volt DI-sz-es. DI-poláris azaz a szét nem váltak.  A dipolárisnak a nőies fele, a MÁS-ik fele EGY-ik -nek.  

Az EGY-IK rész a férfias, a MÁS-IK RÉSZ a  NŐies.  Ez a nevük( lentebb részletezem). (de ezek még nem emberek, hanem minőségek)

A BI-poláris ugye kettévált már,   nő és férfi lett. A  dipoláris akár férfi , akár nő  ha ketté válik, abból  vagy csak nő, vagy csak férfi lesz. (a BI-polárisból viszont férfi is meg nő is lehet)

Az EGY -ből lett  majdan a Ménrót, majd a Nimród, abból Atilla (itt már személyek nevét jelentik, bár magukat a személyeket nem igy hívták, inkább egy méltóság ez, mint a gyula vagy keve stb… tehát emberek )és a már szellemileg megosztott női   és férfierő is  be kellett kerüljön,  azaz Ügyek majd  Álmos által, mert  itt kellett a hibát javítani)jóvátenni, lyóvítani) .

Mit űz ez a két dalia?  Humor és Magor?  A csodaszarvast...csak hát ez nem egy +szervs", hane a SZERVES" élet!  Mert nélküle nem lehet fizikai testet ölteni. ÜNŐ-ÉNÉH-EMSE- EMESE... a CSODA pedig a CSI(életerő) a DI poláris másik fele! Ő ad(di) ÉLETET, ettől szerves, mert mozog, majd az EGY-IK mozgatja, ez a dolga, azért űzi, hajtja. )

Tündér Ilona(MI) és Hunor(KI)-Temise(Mi) esküvője 

Beszédes a neve: TE-MI-SE

Mert a "TE", a "MI" és a "SE" mind ugyanaz, csak más arcában!  Ha MI akkir, 10, ha SE akkor 0, ha TE akkor 1, igy lesz 01. Mert a MI adja az Életet, (TE-néked is, meg az ÉN-nek is), 

a SE pedig a SEMMI- SEMMÍTŐ-SEMMIVÉ TESZ Ő. Azaz az anyagi világból kivon. 

De az ÉN vagyis az EGY  a HUN, aki mozgatja a MAGot, attól lesz mozdgó, vagyis MADÁR, a szárnyak ezt jelképezik, ez a DARU és ez a SÓLYOM is. De a daruval a sólyom sem bír! Jóbb a békesség. :B Ezért a béke lejképe a galamb. 

Mit mondott Jézus állandóan:  "BÉKE VELETEK". 

 

Mit kellett javítani?

Az Egyedüliséget. Ugyanis először  itt egy ember faladata volt, s érthetően nem tudta maradéktalanul végrehajtani.

Igy lett Árpád, majd Géza,  István, és Szent László, Álmos herceg,  a Bélák és a többiek sora(no nem mind!), akik az Első javítását az „árpádi házat „ adták.

Azaz, már több emberben volt az Egy. Mert hát az a Hun és Mag, mint ikrek  valahogy csak nem stimmel. Két fiúról beszélünk. Volt akkor az „árpádi ház”, akiknél mér nem csak az egy ereje volt a mérvadó, hanem a vérvonal folyamatossága is.

Csakhogy volt egy MÁS-IK ház is!  A TULRUL jövőké. Mivel „madár szárnyakon” jött  hír túlrul, a nőtől, igy madárnak, madarnak, magyarnak képzelték el. Azaz a férfi ág az árpádi,  vagyis a „hun ár”, a másik pedig a TURUL házi, a „mag ár”.

 Igy már érthető lesz, hogy miért egy és ugyanaz a hun és a magyar. Csak az apa az Egy, az anya meg a Más.

 A MÁS-ból lett Emse, majd Emese, aztán Réka vagy Ankisza és igy tovább… ezek mind minőségek különböző nevű és személyiségű emberekben.

Ne zavarjon az időrendiség, mert ez egy folyamat, az IDŐ pedig egy találmány. Ma is ezerféle „időszámítás” van…  ,  ezért lehet jól összekeverni a teremtési-javítási ciklusokat, de azért, aki keresi az rátalál a sorrendiségre- idő nélkül is, csak a folyamatot kell megérteni, ami nem ördöngösség.

Van tehát (VAN Istennek) egy teremtése, az megy egy darabig, ha jó, akkor remek, ha nem jó, akkor valahol bele kell avatkozni. Az ŐSOK azaz a MÁS  és az EGY mindig megnézik, hol hibáztak, aztán kigondolják, mit is kéne tenni, hol kell beleavatkozni- csakhogy kezdetben ezt nem együtt, hanem külön-külön tették.

És az érdekek emiatt sokszor ütköztek, mire nagy nehezen rájöttek, hogy csak EGYMÁSsal lesz valami. (pontosan a „VALA MI” lesz majd). Addig ugyanis csak a „semmi” van(Más) és csak a „mindén”(Egy) van.

Mert az EM ES E(mber), az EM-től lesz EM-ber, az EM, a „MI” ketten, az Egy és a Más, a Te és az Én, mi vagyunk

A „N” az ÉN,  az EGY-„N” ami =N-ÉGY (4),de bizony ÉLŐvé az 5. ELEMben válnak együtt. (V+V=X)

A következő h-ang(erő) pedig az „eM”, azaz az I-steni „M”! MI! Az X akkor lesz, ha a MI ketten együtt (te és én ) BŐRT, ruhát, anyagot kap, azaz az "EM"-BŐRösödött.

Tanuld meg, hogy a Teremtő eleinte csak számolt, mégpedig 0-tól 9-ig, mert a TIZ már a 1+0 ismét. De nem csak számolt magában hanem hangot is adott, igy lettek a h-angok, majd a betűk,   az A-B-C. Az ember  le is rótta, ahogy romlott a minőség (az ang, ank, azaz az erő) így lett az írás(vagyis sírás ám ez a javából, mert az eredetihez képest romlott minőség),  a ROVÁS.

Miután a számokhoz(Egy, azaz elektromos erő)  hangot (ank-ot, anki szá(mo)t, Ankiszát) , MÁS-IK ÉGI (ami az EGYből származik annak kettéosztásával)  erőt a MÁGneseséget, vagy MÁGIKUS  -MEG OK-ŐS, MAG-OK-ŐS, azaz a női erő(ANK IS „A”(z Egy-ik fajtája) )  erőt rendelt, igy a számoknak neve is lett, mert már hangzott az Ó(k). 

LÁSSUK A SZÁMOKHOZ RENDELT NEVEKET, nem bonyolult, 10-ig mindenki tud számolni! 
 Csak annyit jegyezz meg, hogy ez a két első, eredő erő neve! Azaz „isten nevei” , mert az Egy is isten és a Más is isten, csak az egyik nőies, a másik férfiasabb erőkkel teltebb. Igy a dolguk is másabb.

-az 1 neve lett-EGY.  1, I,  „A”-tya   is Ő az EGY-IK(KI) TŐ az EGY-IK IS vagyis szögletesebb, tehát „ÍZ”, vagyis AZ-EGY-KI-ÍZ , s mivel az Abc első betűje is igy „A” is. És ő a RÁ-RÓ is vagyis a ROSZ -ÍZ. (igy ahogy írom egy s-el, és nagybetűvel, mert név, ma is van ilyen név, Ross), de ő az ÁSZ IZ is!  Azaz "mind-ént" visz! )

Képtalálat a következőre: „kártyalap ász”

-a kettő neve lett: MÁS ,01= 2(tehát ő is Egy csak másképpen!  ) II, „A”-nya(g), Ő a MÁS-IK TŐ, vagyis a Másik „IK/KI”, a neve nem csak MÁS , hanem „MA  és  MI ”  és „IS” is! És ő lett a JÓ-IS. (vagyis ő a JÓS, a jövendölő(mert jön az infó a másik világból, nem pedig valami "látnokság" , tehát a  a más világba látó ,a mágus. Csak azt tudd, hogy mindkét oldalról jön az információ, a Jó-tól és a Rosz-tól is!  Ha a Rosz használ, akkor 9x igazat mond, de a 10-re nagyot hazudik ám!  Addig viszont elhiszel mindent, és az utolsót is el fogod, hiszen az előzőek igazak voltak! Mert mindkét oldal benned van! Nem rossz ez, csak az éberségedet és a tudásodat csiszolja!   :) Neked kell különbséget tenni. A JÓ a mágus, mert magos, magas szintú és igaz az infó, a ROSZ a VARÁZSLÓ, és a kettő nem ugyanaz! )

Vagyis  EZ-MÁS-MI-IS- JÓ, és az Abc első betűje vagyis az „Á” is ő.  Szoktuk is mondani. Ne MIS-MÁSOLJ! A mismásolás pedig rejtett, titkos,elfedett stb…

De kétlényegű!  Mert „Ma” IS és „Mi” IS!  (ISIS ugye) . Kétarcú, ő a Boszorkány is meg a Tündér is! 

Ő a SZŰZ mindkét arca.  Ezért ő a SZŰZ-ANYA(g) A „g” az mindig az ÉG.

 

Akkor tehát Istenanya nevei: EZ, MÁS, IS, MI és MA, IK, azaz AMI (A-MI)  és az „A” párja az „Á”. Ami a TE és egyben az egyik TŐ is, akit nem egyiknek hanem másiknak neveznek, hiszen „másabb”, mint az Egy,  töve, oka egyenlőre a „semmi”nek, mert még ő a „semmi” is. És ő a JÓ és a BA is. ő a MÁS -Ó DI-K. Ő a 01-es. 
 

Istenatya nevei: AZ, EGY, ÍZ, KI, azaz AKI(A-KI)  és az „A” vagyis  az „Á”párja, ő az 1 és az „I” is. Aki az ÉN és egyben a TŐ is, azaz az egy-ik tő, akit viszont EGY-IK vagy EGY-KI nek neveznek, ő a „minden”, a mind ÉN, azaz az ÉN-ség oka. Ő a „mind-én” , a „minden”. De ő a KÁ, a RÁ, az ÁSZ ÍZ is. Ó az ELSŐ vagy EGY-ED/di-IK, (csak hát igy nem mondjuk)  Az 1-es. 

Minden és Semmi, ők a „LEHET Ő”-ségek.
1+01-101, SZÁZ-EGY, vagyis a "SZŰZ és az EGY együtt nem pedig százegy értelmű. 
 
Emlékszel a mesére?
 Kapcsolódó kép
https://videa.hu/videok/film-animacio/101-kiskutya.-1961-uMfAcWiUaonpTrS0
 

Mert az én és a te – együtt majd az Ó-ból az Ő-t fogják adni.

A mindenre azt gondoljuk, hogy valami vagy valaki, a semmiről pedig azt, hogy nem valaki és nem is valami.

Pedig ezek a neveik, sok nevük van tulajdonképpen minden ellentét az ő nevük: fény-árnyék, világos-sötét, cselekvés és nemcselekvés, nap és hold, víz és tűz, élet és halál(ez mondjuk bonyolultabb) , rossz és jó,tehát  a minden ellentéte a másik erő, a másik minőség.

Itt még csak lehetőségként a VAN-ban, mert a VAN a PONT, ami ONT-ja magából a mindent(pi) és a semmit(az is pi) . Az elején irtam, hogy az OK a rejtett, a titkos, a láthatatlan… de attól bizony van, legfeljebb nem fogjuk fel, nem értjük csak netán elhisszük vagy még csak azt sem. Számunkra nem „megfogható”. Sem szellemben sem fizikálisan.

Nézzük az ISTEN szót.  IZ-ÍS-TE-ÉN.  Isten a rövidítése.  Az I érthető, a Z(szögletesebb, sarkosabb, szúrósabb) a férfias erő, az S(lágyabb, hullámos)  a nőies, tehát ISZ-Te-éN(röviden TEN), azaz ISZTEN, ISTEN. Mindkét erő benne van, TE IS, ÉN ÍZ is.

 Ha az „atya” az Egy azaz 1, római számmal I, akkor az „anya” a Más , a  0 lesz, de csak addig, míg a pontból ki nem kerül, mert akkor már 01 lesz, azaz 2 (két számjegy és nem az értéke a kettő, de ő a második mozdulat, amig 0,  van elül, addig ő a MÁs-o-d-ik lépés) vagyis II.
Ha az I a szár, akkor a két I, ( a II , tehát ebben az esetben  a 2-es)mivel más irányú lesz , akkor ő elfordul, és nem függőleges lesz, hanem ellentéte, azaz vízszintes. Ha ezt leírod, akkor megkaptad a KETTŐS-KERESZTET.  A kettős kereszt két keresztszára pont olyan hosszú, mint a függőleges egy szár.  Mi lehet az oka, hogy a vízszintes két száron van?  A kettőssége. Hogy Mi is meg Ma is. Boszorkány és Tündér is.   a Szajha és a Szűz Anya(g) , de hogy a férfi melyiket választja, azt nem tudni,  illetve eleinte mindenki a Boszorkányt, hiszen a földi életet, élvezeteket akarja megtapasztalni, és azt csak a Boszorkánnyal lehet a Földön(egy jó darabig) . Amikor a nő már túljutott a szajhaságon és a tündérségen is(mert ez a két véglet), akkor ez a két szár eggyé válik, és akkor előáll az eredeti, szellemi állapot. Azaz a függőleges és a két vízszintes szár együtt egy egyenlő szárú keresztet fog kiadni.

(arányaiban nézd, nem ment össze a függőleges szár, a folyamata lényeg)

 

 

(Ez  pl. egy japán számsor, a 10-es jelentése JU-JÓ, a kettes meg ni-nő, a hármas pedig san, azaz nap vagy fiú, az ötös  a cselekedet... )

Amikor ez megtörténik, akkor a keresztek egyenlő hosszúságúak és szélességűek lesznek, a 0-ban! 
Ekkor a MÁS nem más, hanem 1 - es lesz és 0 is, azaz 10-es lesz és nem 01-es. Egész lesz, kiegészül önmagával úgy, hogy megfordul a két szám, a 0 és az 1.  

Míg a férfi csak a 01-el tud 10 lenni. Mert neki is a 0-ban kell tízzé, tűzzé válnia. A nőben, benne és nem kívüle. A 0 a TÉR, ami teret ad ennek a folyamatnak, mintegy behatárolja azt, az 1-es pedig az IDŐ, aminek vége van. A férfi 1-ese pedig nem kettős, azaz csak egyféle. Ha kihagyja a második lépést, a 01-et, akkor az is marad, egy egyenes, de a tüze elfogy, mert az IDŐ lejár, az anya(g) elöregszik, lelassul az életfolyamat, és elkezd minden (minden én is ) szétesni,  és ő maga is gyengül, nincs utánpótlás, nem tud megújulni, megjóvulni. Mert az ÚJ az a JÓ IS,  IO, vagyis a 10. Ha a kilenc folyamaton át az Egy(KI)  ezt meg tudja tenni (megújít),  akkor a nő egyese ugye vízszintesen ugyanolyan hosszú és egy lesz, mint az ő szára, magyarán egyenlő szárúak lesznek,  a 0 pedig az ÚJ-IO 10--es Tér lesz, az IDŐ pedig általa ÚJ-RA indul. Mert ő adja az 1-esével az impulzust.

 

 

Kapcsolódó kép

 

Ez a kép pontosan erről szól.(a korona)

Ezen a képen épp ezt láthatod, a világtojás és a gömb.  

Tojás akkor, amikor a nő kétarcú, azaz a teremtés végén, a teremtés hogy úgy mondjam, „ellaposodik”, innen a „laposföld” elmélet, az új teremtés kezdetén még minden arányos, aranyos , aranykornak is hívták. Akkor gömb formát vesz még fel a terembúra. A kereszt egyenlő szárú benne, így a tűz-víz arányok is azok még, a nőiség és a férfierő is.  A teremtés vége felé (korszak vége felé) , mivel a nő adja az anyagi megéléseket, igy ketté is vált, Boszorkányra és Tündérre. Ma- Ra és Mi-Re.Úgy tűnik tehát, hogy férfiuralom van, pedig csak a nő gyengült. De a férfierő is fogy, (öregisten” lesz az ifjúból.)

Nem véletlen mondjuk azt sem hogy: MI Atyánk, csak kifelejtettük az ÉS szót, vagyis „IS”-t, no meg egy vesszőt az atya után, aki maga a KI, mert igy kéne: Mi és („IS” anyánk ) Atyánk, „KI”, … mert a MI a TE+ÉN, a MI pedig a nő  egyik formája, de nem a Ma-Mi együtt.

Képtalálat a következőre: „miatyánk”

Helyesen: Mi Anyánk, és KI Atyánk…vagy(tok) a Menjekben(menny=menj!,  de még így is ejted: menny!), a Menjek pedig a Föld, ahova jött a Ki is meg a Mi is. 

Mi Anyánk és Ki Atyánk (akik) vagytok a menjekben(itt)
Szent élet essék még  a „TE” neve (által)
 Jöjjön el a TE országa,
ÉL  az EGY ÉN meg a TE akarata(bennem)
A Ment a „menjben „ az Egy,  de a Földön  „IS” ,
Minden népnek adj  tiszta , szellemi táplálékot „Ma” (Anyánk),
„IS” Anyánk, bocsásd meg hogy elvétettük az utat,
Mi képében „MI” is megbocsátunk a bennünk lévő Én-nek,
Mert tiéd a hat erény, ami a DI CSI s Égi, minden Én-ben s minden korban.
A „menj” útján járó kéri ezt.
A képen a következők lehetnek: 1 személy, túra/szabadtéri
(a franciák már javították, igaz csak egy szót, mégis haladás)

 

Kapcsolódó kép

 

EZT A  következő RÉSZT ELÉG, HA A VÉGÉN OLVASOD EL(vagy akár most és majd a végén újból, akkor tán jobban érted)

 MI és MA, Ő a pusztító, lebontó, de ő az Életet adó is, ha az Egy azaz a párja az ÍZ nem jó helyen kopogtat, akkor menthetetlenül halandó lesz a teremtésük!  Ha Jó helyen kopogtat, akkor viszont halhatatlan. 

Mitől függ ez?

Attól, hogy a kettévált ÉN és a párja a TE éppen hol tart az úton. Az ÍZ nagyon szereti a földi érzéki világot, azaz a szexet, az ételt, italt, drogot ,a hatalmat, a vagyont, a politikát, a vallást, a háborút, stb…  szeret uralkodni, egoista, hedonista, mindenféle izmust kipróbál.  Ha erőszakos, akkor kegyetlen is, kegyetlenül gyilkol erőből, bosszúból.   Akkor a „Boszorkánnyal” egyesül. Tehát olyan nőt választ, aki maga is ilyen élvezeteknek hódolDe a Boszorkány sosem elégíti ki a vágyait, ezért mihelyt elért valamit, azonnal mást keres, mert állandóan keresnie kell. (Tündér Ilonát keresi, csak nem érti még) . Sok életen át keresi, sokat tapasztal és tán bölcsül is, de Tündér Ilona nélkül bölcs nem lehet.

Nőkre vonatkoztatva ugyanez a helyzet.

Ha Boszorkány, akkor élvezet, hatalom, csillogás, talmi, ál dolgok, butaság, gyermektelenség, egoizmus, szex, alkohol, drogok… szóval minden ,ami földi élvezet. Ha kegyetlen, akkor nem erőszakosan kegyetlen, hanem aljasan, alattomosan!  Mivel nem olyan erős ,mint a férfi, igy a LELKET BÁNTJA, azaz sárba tapossa az ÉN-t, a személyiséget. Szavakkal gyilkol és persze méreggel.   Ha  sokáig nem találja Árgyilust, a királyfit fehér lovon, akkor bosszúálló és nagyon rosszindulatú lesz, retteg a közelében lenni mindenki. Sok életen át kipróbálja ő is, míg csak meg nem közelítik egymást valamelyik életben. Akkor viszont sok próba után meglelheti a királyfi a királylányt és fordítva is igaz.  Általában az elnyomásban lévők előbb ébrednek, azaz most a nők. Csakhogy nem értik, hogy ha ők már látják, hogy mi miért történt, akkor a férfiak miért nem? Azért, mert a Lélek nehezebben szedi össze magát, ha kiirtották belőle a „férfiasságot”, kedvességet, tiszteletet, erőt stb…

Ezért van ma az, hogy a nők önállóak, szinglik, feministák, liberálisok és ilyen marhaságok felé indultak el, a férfiak meg a saját nemük felé, amiben a nőt keresik azért!- mert ott talán nem bántják őket már! 

De ne gondolt, hogy ezt tudják is!  Dehogy tudják!  Ha tudnák, akkor nem ezt csinálnák! A férfi tönkretett mindent, ami a nőnek szép és kedves, nézd meg a világunkat. De nem azért, mert rossz, hanem mert a nő(Boszorkány) kedvére akart tenni!  Így megalkotott neki mindent, ami ebben a világban „érték”, azaz MŰ lett minden. Amikor rájött erre, hogy ezzel csak rontott a nőn is, akkor meg megcsinálta a mű nőt, aki már jó!  Csakhogy ez mesterséges intelligencia.  És bizony most ezzel kell szembenézniük a felébredt nőknek! Akik csak max szülőgépek, mert hát utód mégis csak kell!  De nem nevelik, nem adnak értéket nekik, mert bennük sincs.

És persze a férfi sem toleráns, hogy lenne az,  nem bírja a gyereksírást, szoptatást(lett bébitápszert, az gyorsabb és nem lóg majd a nő melle sem, meg bébiszitter is kellett), kitalálta a műanyag pelenkát, hogy mosni se kelljen, a mosógépet, hogy azzal se menjen az idő, a mikrót, a kész ételt, hogy azzal se bajlódjon, no meg büdös se legyen az asszony  és a  lakás se(szagelszívó… és még sorolhatnám.  Nem bírja, ha a nő nem csak a szép oldalát adja neki, egy gyerekkel meg  gond van, ezért kitalálta a bölcsödét, óvodát, iskolát,különórákat és a többit, hogy a nő vele lehessen addig is.

De a nő is elfogadta mindezt. Csakhogy a nőnek nem ez a szerepe, ezért aztán a sok mű dolog tönkre is teszi már fiatalon!  Ezért kitalálta a férfi a szépség megtartását, mindenféle gépekkel.  De bizony a szépség belülről fakad…. J Ezért a férfi egy kor után elhagyja, és fiatal után néz, aki még buta is, mert okos nem kell. Okosnak ott van ő!  A buta(szellemileg leépült), de fiatalon még szép nő lett az ideál. Mert a férfi csakis Tündér Ilonát keresi, de már csak Boszorkányt talál. Igaz, hogy ő választotta anno, de ő sem haladta meg ezt az állapotot. 

Ördögök és Boszorkányok viaskodnak ma itt egymással.
Képtalálat a következőre: „ördögök boszorkányok”
 

Azok a nők, akik valami úton-módon  mégis felébredtek ebből az Álmos által nem igy megálmodott világból, nagyon nehéz helyzetben vannak, mert nem további Boszorkányság kell, nem magunkat és a férfit sem  kell okolni, kár is lenne, hanem a szellemi táplálékot kell magunkhoz venni már! 

Ebben a gyászos világban át kell alakulni, transzcendenssé kell válni önmagunkban! Egyedül, társ nélkül.  És amikor ez a rögös út megvan, akkor- pontosan úgy, mint ahogy  a Dunán TÚLRÓL a „madár” üzenetet küldött a „férfinek”, hogy itt vagyok, Tündér Ilona vagyok, jer át a hídon és együtt menjünk tovább- akkor veszi az adást a társa valahol!  Mert EGYek!

Meg is jelenik, de nem egy érett és bölcs férfi képében, hiszen eddig a Boszorkánnyal volt ő is, hanem egy nagyon is esendő emberként. Ha nem ismered fel, akkor elmegy, és megint egyedül maradsz, de ne add fel, visszajön! De csak akkor, ha türelmes, szeretetteli és álhatatosan kitartó vagy.

Ami benned van, azt érzi ő is, csak nem tud vele mit kezdeni, ezért belefut még sok Boszorkányba előtted, és csalódik is sokat, de nem adja fel! Keresi tovább.

Megint megjelenik majd, már egy fokkal jobb minőségben, de hát, ő sem lesz az igazi (ezek különböző emberek!), de te se add fel! 

Lásd, hogy csak folyamatot látsz ezekben, azt, hogy a társad éppen hol tart. Ez még sokszor lejátszódik, egyre jobb lesz a helyzet, de csak a 100 %-ot fogadd el!  A 98-99%-os már nagyon közeli ám!  De el ne téveszd!  Mert ha nem 100, akkor vége. Sok próbája van mindenkinek, és hát nagyon nehezek ,  a 100-hoz közelítve nagyon kifinomultak is ám!  Nehéz észrevenni!

Amikor már játéknak fogod  fel, akkor közel vagy a célhoz(és a társad is). Mindeközben persze élvezd az életet!  J Nem elég, ha csak te válsz transzcendenssé, a társadnak is azzá kell!

De nem szerepcserék vannak!  Nem főzni kell a férfinek s pelenkázni, s nem házat építeni vagy szerelni a nőnek, hanem megérteni, hogy mindkettő nagyon fontos!

A férfi az erő, a beteremtő, a védőernyő,  a kivitelezője a dolgoknak, a nő a szülő, az anya, a kedvesség, az elfogadás, megértés, a szeretet, a dédelgetés, ápolás stb…a nő adja az „OKOSSÁGOT”,  a lelkiséget, az érzelmeket, de nem az eszet, a férfi adja a szellemet,  de a racionalitást is, azaz az értelmét a dolgoknak,  a nő az álmodozó, a férfi az álom megvalósításának lehetővé tevője.

Ugyanis, ha szeretik egymást, akkor mindent megtesz, ami csak a nőnek örömöt okoz. Szereti, ha nevet, ha jókedvű, ha örül, ha boldog, ez neki is boldogság . A férfi mindent szeret, amit a nő ad!  A gyermeket, az ételt, az italt, a mosolyt, a szerelmet. És akár fiatalon, akár ráncokkal, de mindig Tündér Ilonának látja, mint ahogy a nő is őt Ágyilusnak.  J

Ez akkor van, ha mindketten elérték ezt az állapotot.

De ne feledd el, a nő irányít, és ő a rejtett, a mágikus erő.

Ha a világ nem jó, akkor a nők valahol elrontották, túl sokáig voltak Boszorkányok. 

……………………………………………………………………………………………………………………..

Tovább a számokhoz tehát ezután a nem rövid ,de nagyon is fontos kitérő után:
Kapcsolódó kép

 

-a három neve lett az ÁR OM  1+ 01+1=03, III, Keresztezett, azaz a Krisztus, Keresztes  ,

-a négy neve lett az N, az éN, aki N-EGY’ 1+01+1+1 =04, IV

- az öt neve lett az ÖT vagyis a TŐ vagy TE,  1+01+1+1+1=05, V (éter eleme)

-a hat neve lett a HAT, vagyis a HAT A, azaz a HATÁS- 1+01+1+1+1+1=06, VI, szellemi ember, azaz az „M”

- a hét neve lett a HÉT-1+01+1+1+1+1+1=07, VII, az pedig a fizikai EM-ber

-nyolc lett a N(y)-OL-C- ÉN ÉLek az anyagban, a C-ben a SZÉN (A)-ban. 1+01+1+1+1+1+1+1)08, VIII, transzcendentális ember

- kilenc lett a KI LENn  a C-ben, azaz már nem csak a fizikai Én-em van meg, hanem a nyolc által a szellemi is, de emberben, bírom e világ erejét és a túli(más) világ erejét is, (Egy-ik-ét is és a Más-ik-ét is )de élő fizikai emberként megélve. 1+01+1+1+1+1+1+1+1=09, IX

-és a tíz lett a TÍZ, vagyis a TŰZ, de ez már nem az EGY tüze, hanem egy megszelidült, a VÍZ(visz-SZÍV) által kontrolált, melegítő szeretet (SZER-RÉSZ-TE+TE=TŐ+TŐ= X, vagyis 10. De más a nő 10-ese, és más a férfié. Mert a nőben a 0 már ott van, a férfi viszont csak a 0-val tud 10-é válni!  Nem hagyhatja ki .

A nőben benne van a 01, ami 10 lesz, de ha a férfi kihagyja, akkor  neki csak 1-esei lesznek. Ezért XX a nő, és ezért YX a férfi, és nem fordítva XY, mert akkor meg XI lenne. A kilenc folyamaton át csak IX, ha nincs 0, akkor nincs meg a 10.  És az 1-es sem, ami a nőben van. 

…………………………………………………………………..

És akkor még visszább az „egy ügy”-ünkhöz.
 
Ki volt ÜGYEK?

 Szoktuk volt mondani azt, hogy "együgyü". EGY-ÜGY. Ez ugye férfi. Az EGY férfi ÜGYe, micsoda? Hogy magot adjon az okos nőnek, aki viszont  az életet adja.

Ki volt az EGY?

Akinek az volt az Ügye, dolga, hogy szaporodjon immár férfiként és a nőben.

Szaporodott immár ivarosan. 

Igy lett az EGY-ből az ELSŐ, azaz Krisztus. Keresztes.

Mi a keresztezés, kereszt?


Visszafelé leírva: TZSEREK,SÉZETZSEREK. A "T" ugye TEN, Isten, a szerek pedig mik? Részek. Isteni részek.

SÉZETZSEREK(mond ki hangosan). SZÉTSZERELTEK, azaz szét (SETH) szerelt részek. (de azt is hallhatod, hogy szép-SZERETLEK. J, Mert a nő szép is, jó is

„Szép is vagyok, jó is vagyok, csak egy kicsit csalfa vagyok…stb” )

Össze kellett hát rakni a szétszedett részeket, de ivarosan, hogy az EM-SEből EM ES E azaz ( „M”-es E) EM BER-E lehessen, aki ugyanigy adja tovább az életet, de mégis másképpen.  

Mert ugye Krisztusban Jézusként megtestesülve a szétszerelt „részek” már együtt voltak.
https://hu.wikipedia.org/wiki/%C3%96szv%C3%A9r
(de nem így!)

"Keresztezés: Egy vagy több genetikai bélyegben eltérő egyedek genomjának ivaros úton való egyesítése.
Két kiválasztott egyed közötti párosodás. "


Ezért vagyunk „M”+I=MI a "kereszt" világa, vagyis a keresztezetteké.

(kisgyőrben a golgota, teljesen másképpen ábrázolva(életfával, tuliőánnal, mint ahogy ezek a besték ránk nyomják))
 
És hát vannak keresztutak, ahol találkozni kell, Árgyilusnak és Tündér Ilonának. Ügyeknek és Emesének...ha EGY az ÜGYünk, azaz közös, akkor lesz élet, ha meg"együgyüek" vagyunk, akkor nem értjük mindezt, az együgyü ember nem érti.

"Boldogok az együgyűek, mert övék a mennyek országa."

Boldogok a "lelki szegények", mert övék a mennyek országa.


Lelki szegények? Akkor az azt jelenti, hogy nincs lelke. Kinek nincs Lelke? Az EGYnek, az Elsőnek már van, hiszen az a közvetítő "ég és föld között". Mert ugye a Lélek akkor keletkezett, amikor már szükség volt rá.

A lelki szegényeké, azaz az EGY ÜGYŰeké a mennyek országa, vagyis a nem megtestesülteké, a dipolárisoké. Mondhatnám lélekteleneknek is, de inkább úgy mondom, hogy semlegesek, semmilyen érzést nem élnek meg(azt itt kell).

Az EGY is dipoláris, ezért kellett az ELSŐ, aki már nem az. És ha ÜGYEKszik, azaz igyekszik, akkor nem marad "együgyü", hanem „ügyes” lesz.

Az igyekezete pedig a KERESZTEZÉS maga.

Persze  későbbi korokban (ma sem) ezt nem értették, és "keresztre feszítették". Pedig a keresztezéshez nem kell más, csak az ötödik ELEM, a SZER(rész) ELEM (keresztezés-szeretkezés, szer „étkezés”  a szerelem, mint érzelem,  azaz felismerése annak, hogy a részeket össze kell tenni, hogy ne szana-szét legyenek. Ha ma nem teszed össze, akkor nincs utód(mármint akinek Lelke is van, itt most nem a mesterséges megtermékenyítésről van szó, mert ott a kóbor lelkek veszik birtokba a testet).


Tehát, mondhatjuk azt, hogy Ügyek és Emese volt az, aki ÁLMOS-ALMOS, azaz az Első "alomból"(vagyis az „Első”=Krisztus álmából valót)  származót adta nekünk.

ÁLMOS- vagyis álmos.

Mi az Álmos hava? December azaz a tizedik, vagyis az X.  A kereszt(ezés), vagyis a fogantatás ideje.
 

„Álom hava”. Az álomé, hiszen a lombruháját elhullatván az Anyatermészet csöndes álomba merül. Az álom hava, hiszen rövid nappalait követően ilyenkor a leghosszabbak az álomalmú éjszakák. Az éj leplének öblein álmok fogannak a csönd mély ölén, ahogyan a „Megálmodott” is fogant Emese álmában. A MAGok és rügyek („R”-ÜGYEK, RÁ-ÁRad(a)ta) jövendő álmai valóra válhatnak."


Képtalálat a következőre: „rügyek”

"Álmus nem csak megálmodott volt, de ő maga is nagyhitű (meg)álmodó: Őfejedelemsége álmodta meg az Etelközből (ETEL-A TÉL-ből, az álomból)  induló HAZATÉRÉST, a világ szívébe, a megtérést a KÁRPÁTOK gyűrűjébe. Aggastyánként megbékélve, SZENT hazánkban tért meg, földi nagy álma beteljesedtén, az örök égi álomra, a Hadak útjára – … „Álum havá”-ban."

(tegnap kaptam ajándékba ezt, és erről jöttem rá. :D )


Atilla EGY ÜGYű volt, azaz egy emberben volt az EGY, de nem volt  a nő a szívében. A Kárpát medence az őshaza, Atilla is itt született, innen indult jobbra-balra, világ ura lett-egyedül, ahogy az EGY ügyűben tehette. A Teremtőnek tehát volt tapasztalata, hogy nem jól van ez így. Ugyanis hiába tudta a világot uralma alá hajtani, ha a gyerekei a halála után marcangolták egymást. De miért? Mert a példa, a minta ott volt előttük: EGY ember az úr! (egy ÚR az Űrben) 

Ezért kellett Álmos, az álmos SZENT-et is jelent, azaz ISTEN-t.

Az ÜGYes ÜGYEK tehát megtalálta  a NŐt, azaz EMESÉT, "AN KISZ A"-t.

Tartják ÜGYEK apjának LEVEDIt vagyis ELŐDöt is. Hát, ez ugyanaz kérem!

A ELŐD = LEVEDI= EGY. Ezért hívták azt a helyet LEVÉDIA-nak, vagyis az ELŐD (EGY)helyének. De ez nem az Anyaföld, hanem csupán az a hely, ahol megtörtént az ÜGY, vagyis hogy vissza kell térni a nőhöz, amikor ez megtörtént, akkor "Álmos" majd továbbálmodja ,megálmodja s kivitelezi a VISSZATÉRÉST a Kárpát hazába.


Álmos tehát a szétrohanó Atilla helyett, visszatért az Anyaföldre.  Vagyis Szkítiából(Erdélyből)  kivonult (vagy be) Pannoniába. No most, Szkítia a Tiszántúl és egész Erdély, Pannonia meg a Dunán túli rész. Kettő között volt Mezopotámia, azaz a folyóköz. Igen, minden itt van a Kárpát medencében.

Erdélyt miért hívták Erdőelvének?


Mert EREDŐ(Eredeti) ELV, azért.

ELV- elöl lévő, első dolog, de jelent HATÁRT, kiterjedést, méretet, valaminek a szélét is.

Tehát, ennek az eredeti gondolatnak a kiterjesztése - az EGY-ből ÜGY legyen, majd az ÜGYESKEDÉS után az ELSŐ, vagyis ÁLMOS, aki az alom első egyede- aminek akkor még  a határa keleten Erdély volt, nyugaton meg a Tisza! (Szkítiának)

Át kellett jönni a Tiszán  a középre, azaz Mezopotámiába, a két folyó közébe, majd bizony át kellett menni a NŐ-höz a Dunán is, hogy Pannoniába érhessenek. Ott várta ugyanis az ANYA, a BAR- ANYA.

A képen a következők lehetnek: 1 személy

PANNONIA- miért ez a neve?
PANNON-PANNA-IS , a PANNA pedig ANNA. ANNA-HONA, vagyis az ANYA-HONA.

Hol volt? Hát TÚL a Dunán.

Honnan jött a "madár"?

Vagyis az üzenet, hogy „EGY” uramfia, kelj már útra, aztán legyen Egy(ből Ügy-ekké válva)  ÜGYed, mégpedig az, hogy ALMOT csinálj.

TÚLRUL, vagyis A DUNÁN TÚLRUL. (s ez az éteri  (E-TÉRi)üzenet a „madár”szárnyain szállt, vagyis az IN-TER-NETen,  s eljutott az Egyhez is.  Ő meg vette az adást, és ÜGYEKezett!  
Képtalálat a következőre: „dunántúl”

MADÁR- MADAR-MAGAR- MAG ÁR, MEG ÁR, MEG RÁ kell adni a Bar Anyára az Áradatot, vagyis az EGY erejét. Meg kell termékenyíteni, azaz keresztezni kell a két erőt.


De PAN -ON-IA az PAN-NAP , ON-NŐ, IA-terület, ország.

Napba öltözött asszony hona.

De még nem Boldog, mert nem Áldott, azaz nem vár gyermeket, Boldog akkor lesz, ha az Egy az ügyét elvégzi.

Hol kell megszületnie?

Somlyón, somlón, sólymon.  A szkíták között, a férfiak világában.

Képtalálat a következőre: „csiksomlyó”

(Mert itt bizony még nem született meg! Sőt! Éppenhogy nem engedik. De ha itt megszületik, akkor az IN-TER-NET en át, magyarán a TÉRIDŐN át  pillanatok alatt eljut oda is,  mert az információ adat, AD ÁT, ÁTADÁS. Addig hiába jajjgatnak ott ezek a csuhások! Nem az eredeti  ELV , EREDEŐ ELV van ott! Hanem épp az Egy Isten mesterkedése. Természetesen Pükösdkor, azaz nem Krisztust koronáznak, hanem a BŰN-TUDATOT KÖTIK BE az emberekbe!  )

Képtalálat a következőre: „krisztus koronája”

De a szkíták ugye átjöttek a Duna-Tisza közére is, Mezopotámiába, azaz a középföldére, a folyamközbe.

És hol kell javítani? Ott ahol annak idején a hiba történt.

És most mit és ki hibázott?

 Általam is végtelenül nagyra tartott, tisztelt és szeretett  óvó-védő királyunknál, Szent Lászlónál.

 Már értette, hogy a lányoknak , nőknek is fontos szerepe van, hiszen ők adták a TURUL házat, a túlrul (A Dunán túlrul) jövő információval. Mert ők a „madarak”, magarok, magyarok. Ezért tartják a TURUL madarat madárnak, csakhogy véletlen sem sólyom, nem ragadozó, hanem a DARU. Ami a DURU-TURU-TÚLRUL-TURUL madár. A nőt pedig „madárnak” tartotta, mégpedig „galambnak”, hiszen az a „Lélek madara”.  ÉLEK-ÉLŐK, ÉLETET ADÓ nők madara. SZKITIA,  SZ-KI-T –IA, „SZ” a férfi és a női erő együtt, KI az Egy külön, T a TEN (Isten), IA –terület ország. A „KI” területe, amit az „EGY” Isten alkotott férfias, védő, határoló részként a nő, a MÁSIK Istenség, a Panna Pannonia köré.

 

Tehát Szent László királyunk a lányát Keletre küldte,  így  a bizánci terület le lett védve, de nem volt fia, aki örökölhetett volna.  Vagy mégis volt?  Csak nem az ő közvetlen ága, hanem a testvéréé, Géza király fiai?  Kálmán és Álmos hercegek.  Igen Álmos , aki mindenben hasonlított rá is, meg Álmos fejedelemre is… királynak is nevelte. Ám halála előtt mégis megváltoztatta, és Kálmánt nevezte meg utódául. 

Miért?

Mert ugye ő volt a rangidős. Megszakította volna az isteni tervet, ami az volt  Géza-István óta, hogy a legidősebb  fiú örököl és nem pedig választunk, még akkor sem, ha rátermettebb a másik. Nagy harcok dúltak a lelkében, egészen haláláig (tudta, hogy megmérgezték, még éppen volt annyi ideje, hogy megváltoztassa az öröklésmenetet, ugyanis először Álmost nevezte meg).  Nem szállt szembe az isteni akarattal… és ez volt a hiba! 

Kapcsolódó kép

Kálmán tűzön-vízen keresztülvitte ezt az öröklési menetet, kitolatta a szemét  Álmosnak és a fiának Béla hercegnek is!  

Kapcsolódó kép

ugyanaz történt, mint Vazul esetében.

Bélát(a későbbi Vak Béla király) még ki is akarta heréltetni, hogy nehogy véletlen gyermekei legyenek(mert ugye ha neki nem lenne, akkor mégis Álmos és az ő gyermeki a jogos trónörökösök), de szerencsére a hóhér egy kutya heréit mutatta be, a kis Bélát pedig halottnak nyilvánították, mondván belehalt ebbe a szörnyűségbe! ( a papok mentették ki és eldugták). 

(először Istvánnál "halt" meg, majd Lászlónál a továbbvitel)

Tehát, nemhogy nem jól döntött László király, hanem borzalmak jöttek a halála után.  Később az Álmos ág adta a királyokat, de akkor már az az erő, amit Szent László kapott csak elenyészve volt a birtokukban, a magyar nemesség pedig hajlott már jobbra is, balra is, attól függően, mik voltak az érdekeik. (a hatalom mindig és a gazdagodás vágya).  Annak a királynak az oldalára álltak, akitől többet reméltek, nem volt már ott sem mindig a becsület a fontos.

Ment ez a fiúági öröklés egészen addig, mígnem szépen a nagy hatalmi harcokban kipusztították a teljes szkíta, azaz „árpádi” vérvonalat. A lányági örökkés Nagy Lajos királynál próbálkozott, Mária királynőként, de a nemesek ezt már akkor nem fogadták el, igy lemondatták a királynőt a férje Zsigmond javára, aki aztán szépen megölette a feleségét. De már László királynál kellett volna! (ott még volt remény, hogy a fiúágiban az erő is folytatódhat, no de nem mindenki bírja ám el ezt!  Kálmán sem bírta. )

Tehát Szent Lászlóban megszületett ugyan az új szellemiség, de nem volt tapasztalat előtte, ő pedig ezt nem látta(hát, még Krisztus sem látta!  - csak később, azért támasztotta fel a lányági öröklést. ) így azt döntötte, amiért jött. Ezzel , ahogy vele megszületett, ki is halt a  a javító, jóvító vonulat, mert ugyan az Első vérvonala fontos, de fontos volt a MÁS-IK vérvonal is, a női, a Turul házi.

(ez a vérvonal az, aki megértette, hogy Jrisztus a kereszten nem a megfeszített, hanem a KERESZT EZ IS, vagyis a KERESZTEZÉS, ez a KERESZT TÉNYE, mert MEGFESZÍTETT, KITARTÓ munkával KERESTE a  TÉNYEKET. )

 

Viszont a férfi nélkül ma sem megy, tehát kell a két összetevő, mert azért a női ág nem halt ki.   Tehát, ott kell helyretenni az IDŐben, ahol történt, azaz Szent Lászlónál. Magyarán:  vissza kel hozni, hogy javíthasson.  Mindig kell a férfi ág is, és kell a női ág is- az Első, az EGY-IK  és a MÁS-Ó-Di IK. És mint mondottam, a nők ébredeznek előbb, és nekik kell először lépni…

Mert kell a férfi, a védelem, a háttér-ország, ahol rend van, ami biztonságos, kell az igazságosság, kell a tisztelet, kell az erő, kell a nemesség.

A nőt egy férfi tehet asszonnyá majd boldog anyává is, egy férfit pedig  a nő szerelme tehet férfivé mindenben. 

A szellemiségek mára összeértek… megértek, megértettek és keresztezik egymás  EGY-MÁS útjait. 

 

Vége