Éntudat, Öntudat, Lét és Élet

ÉLET és LÉT, ÉN-TUDAT, ÖN-TUDAT

 

„Az ember, aki agyának 90 százaléka nélkül élt, miközben fogalma sem volt róla, óriási kihívást jelent a "tudat" fogalma számára”

Mondja a cikk.

                                                                            https://ujvilagtudat.blogspot.com/2016/08/az-ember-aki-agyanak-90-szazaleka.html?fbclid=IwAR3EPxYj_Tm03d3Zhi4QgJvojKgPQGmOPbsSvS1kpm1SCnySpUajPfmmnBI

 

Tehát, ha minderre képes az agy 10 %-a, akkor teljesen felesleges a fennmaradó 90 %!

Ez pont olyan tézis, mint a "szemét DNS",

Mi lenne már, ha NEM az AGYBAN keresnék a TUDATOT!?

Az egyetlen hatalom az információ. Ha rájönnének arra, hogy mi is az az információ, akkor nekik is könnyebb lenne ám! :D

Mert nem más, mint ADAT, 0 és 1, mint a számítógépnél. Csakhogy mi a 0 és mi az 1?

A számítógépben hol van az adat? És ha ez billiárdnyi adat összegyűlik a "tanulás" folyamatában, akkor , hogy "emlékezzél", annak tárolódnia kell.

Igen nagy tárolóra van ehhez szükség, de azért találták ki a külső tárhelyet, nemde? Viszont ebből is sok kellene, kitalálták hát a "FELHŐ" alapú tárolást...


"A legegyszerűbb és talán legérthetőbb definíciója szerint, a Felhő nem más mint, internetes, vagy zárt hálózaton történő adattárolás. Tehát, ha bármilyen fájlt, fotót, zenét, dokumentumot nem a saját gépünkön tárolunk, hanem valamilyen internetes szolgáltatásban, az már a felhő.


Amennyiben van NET-KAPCSOLATUNK nem kell a saját tárhelyünket használnunk. Nem vagyunk helyhez kötve egy számítógépnél,


Persze felmerül a kérdés, hogy mennyire biztonságosak is ezek a szolgáltatások, és hogy nem jobb-e a „kényes” infókat nem a neten tárolni. Hiszen az adataink kikerülnek a fizikai közelségünkből és sokszor pontosan még azt sem tudjuk, hol vannak. Pl.: a Google melyik szerverének, melyik merevlemezén található a mi e-mail fiókunk? Elég bajos lenne kitalálni. Így az adatlopás is elviekben könnyebb.

...az se semmi, hogy bármilyen a felhőbe feltöltött adatainkat, fájljainkat azonnal elérhetjük, bárhonnan, bármilyen eszközről ami csak a szolgálatunkba állhat, legyen az mobil, laptop, asztali PC, vagy egy Hi-Tech mikrohullámú sütő. :)

https://www.usanotebook.hu/blog/mi-az-a-felho-es-miert-jo/467

Tehát a felhő nem más, mint egy hatalmas KÜLSŐ tárolóhely, adattároló.

Egyetlen feltétele van- INTER-NET- KAPCSOLAT. Azaz kell legyen valami kütyüd, ami veszi az adást, és kell lennie egy adónak is.

(Adás-vétel: neked van ez, nekem meg az, te adod azt, én meg ezt, ez lenne a normális, EHELYETT: én megveszem a adó-vevőkészülékemet /mert nekem ugye nincs ilyenem, számítógép, telefon stb… /megveszem a "programot" is, ami működteti, majd használom MÁSOK ADATAIT, információit (olvasok a neten egy jó könyvet, filmet nézek stb, tehát másokét használom), és feltöltöm a sajátomat is (azaz a saját alkotásaimat közzé teszem, ekkor én vagyok az adó, bár a (nekem) vevőkészülékbe töltöm fel , ami tehát  mégis egy adóvevő) amit bármikor később magam is használhatok. )


Ez a gépi internet: valaki más programját veszem s adok hozzá a magam tapasztalatából is, amit a "felhőbe" összegyűjtenek azok, akik eladták nekem az adóvevőjüket.

Sok információhoz jutok én is hozzá, meg mások is, ha ingyen adom-veszem, de akár magam is pénzt kérhetek azért, hogy más hozzájusson az én gondolataimhoz(pl. E-könyv, amit én alkottam, valaki megveszi és a /központhoz /beérkezett fizetési információ után pl .egy óra múlva letöltheti, olvashatja, aki megvette. )

De ehhez mindkettő félnek adóvevőre van szüksége, a rendszert működtető programra, az ezt a rengeteg információt tároló "felhőre" és továbbító "sugárzóra", azaz internetre. Csak akkor van infó, ha kapcsolódok vele.


Nem látom ezt a "sugárzó valamit", csak tudom, mert tapasztalom, hogy jön-megy az adás meg a vétel. De ezért én használati díjat fizetek valakinek...akkor is, ha NEM HASZNÁLOM. Mert SZERZŐDÉST KÖTÖTTEM, és ugye a szerződés KÖT, megköt.

Ha használom mások adatait, akkor ugye mások "tapasztalatait" használom, és ezért a "kereskedő" fizetést kér.

Régen ez úgy volt, hogy az emberek egymásnak szóban mondták el, vagy írásban leírták az adatokat, ki is cserélték az információikat ingyen, nem volt KÖZ-VETÍTŐ közöttük, aki azért kérjen pénzt, hogy a nála meglévő információkat egyiknek vagy másiknak közvetítse.

(Lusták vagyunk már irni meg olvasni, beszélgetni meg végképp, megszüntek a közvetlen kapcsolatok, pedig, ott nem csak a szó cserélődött ki, hanem a másik ember(ek) sugárzásai is. Volt, hogy csak azért ment egyik a másikhoz, mert „jó volt a közelében lenni”. J  )

Ennek hiányában a géppel kommunikálunk,  a közvetítőnél van mindenki adata ma már! És mi a köz-vetítő?  Tv, rádió, internet.

Ha ezt a közvetítést valaki kitalálta(márpedig régen felfedezte az ember is), akkor az már megvolt valahol! Mert az ember csak  "emlékezett rá", hogy van ilyen.  Tehát, meg kellett legyen egy „minta”.

De amikor  még nem volt se internet, se "felhő", akkor honnan emlékezhetett?

Pl a NET-től. Ami TEN, azaz „IS-TEN”.

Nála van minden adat, mióta világ a világ, és még azelőttről is, amikor nem volt e világ.

Amikor megalkotta a világot, akkor neki is kellett egy KÖZ-VETÍTŐ, ami továbbította a fejekbe az adatokat, nemde?

De ehhez meg  kellett az emberben legyen adóvevő. Hogy adja-vegye az adást.

Kellett egy "TUD-AT", hogy ÁT-TUDja vinni, ÁT TUDja ADni, s mi meg gyarapítsuk , a saját ADATUnkkal a saját TUDATunkat továbbgondoljuk, kiegészítsük(nagyon ritkán valami teljesen új dolgot csinálva) azt gazdagítsuk.

A meglévő adatokat.

Biztos, hogy a fejben van ez?

Az ADÁS, az valamiféle mozgás, mozog az agyad?

Az nem mozog, viszont van, ami mozog, mégpedig  a SZÍV.

SZÍV? Mit SZÍV vagy VISZ a  SZÍV?

Hát az adatot szívja be, és nem csak beszívja, hanem VISZi is tovább minden sejtedhez a ÉRhálózaton ÁT. Azaz ÁTÉR, az ADÁS, az ADAT,

ÁT TUDja ADni az információt minden sejtednek. Az AGYnak is.

De nem az agy irányítja az adatokat.

Akkor mi?

 

Az agyban ÉRhálózat is van, meg IDEGhálózat is, no de van az egész testedben! Ráadásul a szívnek önálló idegrendszere van, a szívet ha átültetik,akkor éltet, mozgat egy embert, ha a fejet(vele együtt az agyat) átültetik, akkor mozgat egy embert?

Pedig hát elvileg ott van a "tudat"! :D (az agy elektromos kisülései)

Hiába mondja el a szívnek, hogy "indulj", az bizony nem indul!

Külön, kívülről egy elektromos sokkal el kell indítani a szívet.

Az agy(a benne lévő tudat)   tehát nem tudja elindítani.

Magyarán a szív nem veszi az adatot az agytól, de ha a szív elindul, akkor a fejben az agy fogadja az adatokat, és mozgatja a testet is.


 

Azt is tapasztaltuk, hogy a szívátültetések után megváltozik a személyisége, azaz MÁS ember lesz az illető. Miért?

Mert megkapja annak a másik illetőnek a tudását, a TUDATÁT is. A benne lévő információkat is.

 

Mire való akkor hát az agy?

AGY-ÁGY, de minek az ágya?

Az (agy-ágy)-EGYnek az ágya.  

Mi az Egy vagy inkább KI az Egy? Mert ez nyilván valakinek a NEVE! Igy hívják (többek között), hogy „ Egy”.

 Tehát ki az Egy?

„AZ”,  aki  ÉN-né tesz, EGY-ÉNné. Aki "A KI", s  EGY-ÉN-t csinál belőled.

Akkor hát több neve is van: EGY, A , KI, az AZ és az ÍZ is, a is meg az ÉN is ő, és az ÉRTŐ is. Ő a TŰZ ELEM is.

Mondhatjuk erre  a soknevű „tudat”ra akkor , hogy ez az „EGY-IK” FÉLE/FELE ERŐ/ÉRŐ.

De az EGYÉN-IS "ÉG(i)", nemde? Mit mond? Mit jelent „KI”?  hogy:

VAGYOK , A "KI" VAGYOK, az EGY-KI, vagyis EGY-IK vagyok.

Ha EGY, akkor ő az ÉSZ, vagyis az ÁSZ, ugye.

Ő az EG(i)-ÉSZ/ÁSZ. EGYÉSZ, EGÉSZ. ÉGI vagy ÉGŐ, parázsló, izzó ÁSZ, aki (A KI) MIND-ÉNt visz a kártyában.
MINDen "ÉN"-t.


 

Ő tehát a MINDENSÉG, vagyis a MIND "ÉN" S ÉG.

Az ÉN-TUDAT. (ÉN-nek a tudata tehát. )

Ha TUD-AT, akkor AD-AT is, mert ÁT TUD ADni.

De mit ad át és kinek?

Az Éntudatságát adja hírül a szívnek, hogy vagyok, és "vágyok"! Lécci, adjál nekem az információidból, hogy "ELEMEZHESSEK", hogy a MÁS-IK elememmel "TELJES" legyek, és NE csak EGÉSZ, EGY ÉSZ. Mert most EGYEDÜL vagyok!

ÉN vagyok, de nincs MÁS-IK ÉN-em, akivel beszélgethetnék, akivel megélhetnék itt dolgokat.

A MÁS nem azért más, mert csak, hanem azért, mer valóban másfajta erő/érő, elérőség.
Neki meg ez a neve:  MÁS, de nevezik még TE-nek, MI-nek, IS-nek, ÉRZŐnek, VÍZ ELEMnek is.

Mi a közös bennük?

A TŐ, azaz Az IK/KI tő.
 

Amikor KI megkapja az IN-FORMÁCIÓt, a SZÍVben lévő adathalmazt, akkor a MÁSFÉLE, MÁS-IK/KI felével egyesül, és ÉL Ő lesz. TELJES S ÉG. TEJES ÉG, azaz TEJÚT erőivel bir.


 

Ez a TELJES, TEJES ÚTja az ÉN-eknek itt. Az ÚT az ÁT is, azaz tejes , teljes ÁTVITEL.

Az agy az Én ágya, jól beágyazva a KOPONYÁba , azon belül is a sok zsírba (sírba), mert védelem kell! Billiónyi IDEG SEJTet produkál, az ID az pedig DI is, ugye DI-polaritás, azaz kettő az egyben, és nem kettő külön, mert az a Bipoláris.

Ha tudja (mert ugye ÉGi), hogy van neki a másik fele is valahol, legalábbis SEJTi, akkor elkezdi keresni, azaz nyúlványokat, idegszálakat fejleszt, és behálózza az agyat, az ágyát, de a test felé is fejleszt egyet, hogy kijusson az ágyból végre, s ez a gerincvelői ideg.

Azt mondjuk, ő a "mozgató", de ha belegondolsz, akkor tanulnia kell mindent, a mozgást is! Valahonnan adat kell neki ehhez is. A csecsemő sem állni, sem járni, sem szaladni sem egyéb mozgást nem tud.

Majd ahogy "fejlődik", úgy tanulja meg, s előbb-utóbb "felemelkedik", azaz két lábon áll!

Honnan tudja, hogy neki nem másznia kell, hanem járnia? Onnan, hogy "FÉL ELEM"-kedik, azaz a MÁS-IK FELÉvel társalog, adatot cserél, a másik fele súgja az információt, hogy ezt és ezt kell tenned, hogy ember legyél. Nem ÁLLAT vagy, azaz nem TUDATtalan ÁLLApoT, hanem élő lény. Ez az állapotod, az ÉLÉS.


 

ÁLL-A-PI-T-OS.  ÉLŐ PI-T(eni, is-teni) ŐS, akinek fel kell állnia, hogy nagyobb látása legyen az EGÉSZ "ÉN"- S-ÉG-ére.


Ehhez az ADATOT a SZÍVtől kapja, majd eltárolja, mert emlékeznie kell.

Hova tárolja?

Jól védett helyre, hogy biztos mindig meglegyen, azaz DOBOZBA teszi, jól bezárja, nehogy elillanjanak! :D


 

A DOBOZ nem más, mint a TOBOZ, az a fránya tobozmirigy. :)

A dobozt REKESZekre osztja, mindent megcimkéz: ebbe ez kerül, abba az, eltárolja, hogyan kell járni, beszélni, enni , inni stb....ez a későbbiek folyamán már "magától" megy, pedig gondolj csak arra, hogy egy baleset vagy egy agyvérzés után , ha NEM EMLÉKSZIK arra, hogy kell járni, beszélni stb.. akkor bizony MOZGATÁS KÉPTELEN lesz az ember.

Kiesnek az információk, nem fér hozzá.


Akkor mit csinál?

Elkéri újra az információt a SZÍVtől! Hogy VISZ-sza állítsa (szállítsa) azokat a dobozba, hogy ismét mozoghasson! (Már két doboza is van, az egyik a koponya, a másik meg a d/tobozmirigye. )

De ehhez új idegszálakat, sejteket kell kiépítenie!

A saját ANYAGából, a saját ANYAgÁból, vagyis a MÁS-IK feléből! Az "ANYÁ"-ból.

Ha nincs ANYA(g), akkor nincs ÁLLAPOT, akkor nem ÁLL, nem ÉL, hanem csak VAN. De testben van ugye, nem szellemben. Ha nincs kapcsolat, akkor nincs anyag, ezért a béna ember SORVAD, majd ha ez drasztikussá válik, akkor MEG-ÁLL, MEGAL-MEGHAL az ember, az ÉN. Mert nincs utánpótlás anya(g).

Ez a HAL-ÁL, vagyis "meghallás"- blokkja, azt, amit a szív üzen!
Nem HAL(lja) MEG a "Lélek" hangját.


 

Tehát van még egy valami, ami abban a dobozban van, mégpedig egy ÖSSZEKÖTŐ kapcsolat, ami épp arra találódott ki, hogy ha ilyen balesetek előfordulnak, nincs idegszál, amin jönnek-mennek az információk az Én-hez, akkor is legyen valami, ami ÉLtet. 

Ez pedig a LÉLEK.

Mert a test információi az idegszálakon terjednek, a szellem információi pedig a Lélekszálon.

No ez a plusz, azaz a " +", az " x" (szer), a MEG, MÉG, tehát a MAG.


A LÉLEK nem más, mint a RE-MÉNY!

(Mondjuk is, ha nagy gondban vagyunk: a Remény hal meg utoljára. )

RE azt jelenti-ÚJRA, ismét (újraindít), a MÉNY-MÁNY is, azaz tenni, csinálni valamit, de a -MÉNY, MENY, MENNY -MENJ! is. Azaz ÚJRA MENJen! MENJ ismét a HÁZADBA, hazádba, ORSZÁGODBA, TESTEDbe... na ez a TEST a  MENJ-ORSZÁG, Nem valami elvont fogalom.

 

TEST A MENT OM. A TESTnek az „A” általi TESZTelése, mennyit bír ki az anyagban az ÉN, ha csak ÉN-nek gondolja magát.


 

Tehát azt súgja a „Lélek”  az Én-nek, hogy indítsd újra magad! Hogy "L"- ÉLjen A KI-ben ismét!


Az "L" a 100-nak a FELE, azaz 50, ÖT VEN-ÖT VAN, mert a teljességhez 10 (100) kell azaz a  „MÁSIK” ÖT VAN (50) is!

Ha nincs meg a száz( a szűz), akkor csak FÉLember valaki, FÉL-ELEM, és akkor jön bizony a FÉLELEM is, mert  nem 100 %-os, nem teljes.


 

A 10 az 100 "IS", mert TIZ TEN (10x a 10, azaz a "TEN") IZ TEN-ISTEN.

A TEN pedig maga a NET is, az IN-TER-NET, IN (-ban, -ben)-TER -TÉR, azaz az E VILÁG TERE , amiben a 10 vagyis a TEN teljes információja terjed,  s az információ (az adat, amit átad neked)  az, hogy hogyan legyél TELJES.


 

Ha képes FEL -ÁLLni-Ő, akkor erőt vesz magán, felmelegíti a VÍZ-ET, a SZÍV-ET, ha felmelegszik a VÍZ a től, az erőtől (EL-ÉRŐtől, mert el kell érnie "őt", vagyis a „TE”-t) , akkor


 

FEL-H-Ő lesz a vízből, FEL szÁLL, az ÉTER-be, az "E "-TÉRbe, ahol az isteni információk vannak, majd ha "megtelik ezekkel a PÁRA (a párja)  akkor TERHES lesz és LEHULL A földre (LE-HULLA, (LE)ÉL a "HALOTT" , mert "HALLOTT", /meghallotta /)  lehull  a földre , ÉLŐ VÍZ formájában (tehát ÉL "Ő" VÍZ-SZÍV formájában ) ,mert benne van az információ, hogy hogyan kell élni!

(ha ezt nem érted, akkor olvasd fel tagolva, hangosan magadnak)

ADAT van benne, amit ÁTAD- s te már TUDod az ADást, azaz TUDAT -os vagy. :) Az Isteni információ birtokában vagy, kint is, bent is, mert bent ugyanez zajlik, hiszen nem véletlenül kell a TEST-HŐ-MÉRSÉKLET.

Ez meg nem más mint hogy TESZTelni kell az "Ő" MÉRSÉKLETét, mert ugye képes túlhevülni benned is, na akkor van GÁZ(vagyis GŐZ, vagyis sok PÁRA), mert "Ő" a hŐ-mérsékletét nem mérsékelte, hanem túltengett! Túlhevült.


Túl ÉV-ÉVA-sodott, túlvizesedett(a víz, szív a nő), sokat akart a nőtől, a szívtől, azaz a TUDATtól, és túlhevítette, a gőz a pára pedig tágul, teret kér magának, azaz repeszti az ereket!

Hány fokon FORR A VÍZ? 100 fokon, és forró, éget de nagyon.

A testben, a hőmérséklet ha megemelkedik, akkor sok lesz PÁRA, ezt normál esetben KIIZZADja az ember, azaz a "KI"-t az" ÍZ"-t, az IZZÁS-t, leADja, kiadja magából a felesleges h-"Ő"-t.


 

A motor ugye izzással megy,  benzingőz keletkezik ,no de nem túlhevüléssel, mert akkor szétrobban. A SZÍV is ilyen, ha nem agyvérzés lesz, akkor INFARKTUS, IN-ben, FAR-FÉR, befért a "KI", oda, ahol nem ő az ÚR, és ad egy TUS-t, azaz egy halálos impulzust, mert sok ott  "Ő", s a  SZÍV be is SOKKol ettől. …És megáll. De ez az ÁLLÓ ÁLLAPOT bizony nem az ő sajátja. Ő az ÉLŐ és nem az ál(l)ó.  De ha túl sokat (információt, mert hevesek) akarnak tőle, akkor bizony megáll, NEM-et mond az ÉN-nek. S ha „AZ” NEM HALLja, akkor „EZ” NEMHALLOTT lesz, hanem „HALOTT”. 

Ezért mondom sokszor, hogy a túzó akaratnak, kívánságnak bizony gátat kell szabni azaz NEM-ET kell mondani a „TE” nevű  rész elemnek.  Ez pedig mindig az ANYA(g).


Mit mondasz a SZER/RÉSZ-ELEMEDnek, a  SZERELMEDnek?

Úgy hívod szépségesen, hogy „SZÍVEM”, SZIVECSKÉM, ÉDESEM, KEDVESEM.

A SZÍV ÖN/NŐ-MAG(meg)át nem tudja újraépíteni, mivel ő az anya(g).

A KERESZT VÍZSZINTES szára.

Sajnos (?) igy van megtervezve (eddig), ezért vannak a szívátültetések.

Ha a SZÍV, a "TUDAT", az ÁT TUD-ni adás sérül, akkor bizony az információk sérülnek. (az in-ban ben, a formáció pedig alakulás, képződés) Sérül az, hogy hogyan kellene alakzatot, formát felvenni. A mag azaz a tő -vagy alapinformáció sérül)

Infarktusnál mindig van TUDATVESZTÉS is, KILÉP ebből a világból (az Én világából), azaz a " KI" világából, és ha szerencsénk(?) van, akkor visszatér (A SZÍV-TÉRböl, teréből, ami a MÁS világa, s nem ez, a TÚLI világ)  de már egy MÁS-IK tudattal. (és nem az ÉN-ség tudatával)

Sokan mondják, hogy ekkor megváltozik az életük, a felfogásuk, más dolgok lesznek fontosak, és mindenkinél meglesz az "Istentudat". Ezek után "tudatosabban élnek", vigyáznak magukra és másokra is, nem az Én lesz az első már (az is fontos, hogy karban tartsd magad), hanem a MIND-ÉN-KIért való cselekvés.


Miért történik ez?

Mert KILÉP, azaz elhagyja a testet a "tudat", nem HALLja a MEG azt, hogy RE-MÉNY, azaz ÚJRAINDÍTÁS.


Távol van a "Reménytől" a Lélektől.

KI kiűzte a szívet(tudatot) a túlhevülésével, azaz MEGHALasztotta, s mivel sok volt neki ez az erő(szak), s ezt az anyagi test nem bírta el, így nem ÉL hanem ÁLL .

Nem a Lélek hagyja el a testet, hanem a tudat!

( No, innen tudhatod, hogy a Lélek  itt a tároló, a „felhő”, ő a vetítő is, benne van az összes program.  Kivetíti a köznek a fizikális megjelenésedet. Ha megtelik a tárolója, akkor értél az utad végére. Minden életed végén takarít, kidobálja a haszontalant, ezért sokáig „él”. Hozza-viszi az információkat az ész és a szív között, no de a Lélek egy program, (egy fő program, hiszen benne van mindaz, hogy hogyan működtesd a szerveidet, ez alap, ha sérül akkor itt sérül, pl agyvérzéskor, amikor nem tudja mozgatni a testet a bénulások miatt. Itt tárolódik az életprogramod is, az ész abszolút kivitelező, de csak ésszel, ezért kell a szív is, hogy ne csak rideg élet legyen. ), de a szív felül tudja írni, az ész nem.  )

A Lélek még itt van egy darabig, legalábbis addig, míg újra nem indítják a szívet. Ha túl nagy volt a sokk, akkor olyan messzire szalad, hogy nem talál vissza. Mire visszatalálna, mert meghallja a Lélek hangját, aki hívja (A KI hívja a szálon keresztül) hiszen nélküle nincs élet, addigra már késő, nem tudja a KI újraindítani, mert ő meg nem emlékszik rá, hogy hogyan kell!

Ugyanis az Élet beindulása nem a KI-tól függ!

Az EMLÉKKÉP a SZÍVnél van, az meg már messze jár.

Ezért nem sikerül sok újraélesztés .

Senki sem emlékszik arra, hogy hogyan lett, csak a Szív, de az meg nincs itt.

Ha nincs itt a MÁS-IK TUDAT, az ÖN vagyis a NŐTUDAT,  akkor az ÉN tudása , az ÉNTUDATa kevés.

Pedig ő találta ki , hogy mesterségesen hogy lehet újraindítani. Egy nagy impulzussal, elektromos erővel. De ha nincs MAG, meg, még azaz a pluszból  nincs itt a vízszintes szár,  nincs meg a MÁS-IK fele, akkor mit indíthatna újra?

Akkor sikerülhet, ha a tudat (a szív) nem ment túl messze, nem kapott akkora sokkot, hogy világgá menjen.

De ha visszatér, akkor MÁS lesz, azért lesz más, mert nem engedi a KI-nek, hogy túlhajtsa, korlátozza a h-Ő MÉRSÉKLETÉT, azaz a VÉRMÉRSÉKLETÉT, hogy ne legyen önfejű, makacs, túlakaró, túlhevülő, de még valami történik. MÁS ÁLLAPOTba kerül a szív, a tudat. (mindezen dolgok benned történnek).

 


 


Ez már NEM TERHES állapot lesz, hanem a "MÁS"-IK(KI) állapota. Nem kergeti az anyagot, nem melegíti fel annyira, hogy felhevüljön, hogy túlhevüljön, hanem TUDATosan ÉL és cselekszik. Azaz már a "SZÍVÉBŐL" ÉL.

Mert bizony már van EMLÉKKÉPE, hogy nem jó dolgok történtek benne, vele, általa, az ÉN-je általi megélésben.

Megtanulta a TESZTen(testén) át, hogy nem forrong, nem lesz „forrófejű” hős sen, azaz nem löveti le magát feleslegesen,  hanem LEHŰLT állapotban , megfontoltan cselekedjen, gondolkodjon.

Ekkor lesz "HŰLŐ",  de nem "HÜLLŐ", azaz nem esik túlzásba, és nem lesz "hidegvérű".  Mert sem a forró, sem a hideg nem jó, a normál TESTHŐMÉRSÉKLET, bizonyos korlátok közé van szorítva, mert ez az optimális a boldog élethez.

Az anyagban tehát TESZTELTE a TESTET, hogy mit bír el, adott ez már régóta, nem kéne tesztelgetni!

Nos a HÜLYE azt jelenti, hogy HŰL LE, azaz LEHŰLT tudat, tehát nyugodtan mondhatod, hogy az vagyok! (de addig, míg nem értik, inkább csak viccnek szánd! )

 


 

A "HÜLLŐ" állapot pedig az, amikor a tudat befagyasztódik a szívben, azaz az ÉN  ELUTASÍTJA a SZÍV ÉRZELMI MEGÉLÉSEIT.

Tulajdonképpen ez meg egy túlkontrollált állapota a Szívnek, a tudatnak.

Ha nincs érzelem, akkor nem kell aggódni, nem hevülhet túl az Én , a KI sem, nem okozhat gondot. Csak a "józan" (?) ÉSZszel, gondolkodik, és csak azt nézi, hogy NEKI, az ÉN-nek egyedül  MI LENNE JÓ?

Nem pedig azt, hogy tegyen mindenkiért.


 

Ezért aztán, mivel nem éli meg az érzelmeket semleges fokon (harmónia), csak azt látja, hogy neki jár minden és ezt meg is szerzi, hiszen a testet "karban kell tartania", mert akkor az Én megint túlhevülhet, és abból baj lesz. Ha nem ÉR el Ő semmilyen ERŐvel  a szívhez, akkor nem lesz gond, viszont azt tudja, hogy a  testet el kell látnia minden jóval bármi áron.

Ha megfigyelted, akkor semmi mással nem foglakoznak, csak a testükkel, hogy izmosak legyenek, erősek, optimálisak, állandóan fiatalok maradjanak, s ha öregszenek, akkor pánikban vannak, hogy meghalhatnak!  Ezért mindent elkövetnek, hogy „örökké” éljenek, mániájuk az „örök fiatalság” az „életelixir, és azt képesek bármi áron elvenni másoktól. Szervekkel, vérrel, hormonokkal, emberáldozásokkal és még ki tudja mivel…

Kapcsolódó kép

Nos, ezért van ennyi "hüllő", és nem "hűlő" ember! Mert félnek maguktól, a saját erejüktől, annak túláradásától, s nem tudják még megfékezni a tudatukkal. Mert ugye a MÁSIK-Ént  a SZÍVet nem éltetik magukban.

Mindegyikük megtapasztalta már a NEM MEGHALLÁS ÁLLAPOTÁT, azaz a „MEGHALÁSt", és ezt akarják elkerülni.

Azt gondolják, hogy ha "ÖRÖKKÉ ÉLNEK", akkor ez elkerülhető.

No de, mivel kevés a szívenergia, a tudat, ezért ezen nem is tudnak túllépni! Nincs "TŰZ", nincs a TÍZ, vagyis nincs  a Teljesség.

Pedig, sokszor "meghalunk" mielőtt "MEGHALLUNK" ám!

 De ha „meghallasz”, akkor már tudod, hogy "NINCS HALÁL", csak Élet van és a Lét. ÉLET---E LÉT, ebben a térben való létezés, A LÉT, pedig A TÉL, azaz az ÁLLÓ és nem FOLYÓ folyamat, állapot. ÁLL Ő és NEM ÉL bennünk.

Az ÚT választható, vagy HALLASZ vagy HALSZ… melyiket választod?
ÉN-TUDAT vagy ÖN-TUDAT?

S ha már egyensúly van, akkor a MI-TUDAT lesz benned.   J Emberként és mégis együtt a  TUDATTAL. Akkor a KÖZ-VETÍTŐ a Lélek is megszűnik, mert az azoknak kell, akiknek szükségük van még a kettő, a KÉT TŐ, az ÉN és a TE közötti kapcsolattartásra, de ha  a TE IS ÉN vagyok, meg  az ÉN IS TE vagy, akkor TEÉN-ÉNTE leszel, azaz ISTEN-ISTEN.  J Kettő az egyben, de nem az Egyben, hanem az EM/MI-ben vagyis az EMBERben. Mert ugye az Abc-ben az e”N”, az ÉN után az  e„M”, EM következik, aki BŐRben van, mert ÉL és nem csak LÉTezik.

 

És akkor érted, hogy  AD-AM nem más, mint az ADOM , AD-EM-et, ÉVA által.

Ez a SZABAD AKARAT.

 

 

 

 

Kép Júlia Dávid:  MINDEN-S ÉG

 Vége