AZ ÉGI FAZEKAS

AZ ÉGI FAZEKAS


 

Miért kellett a FAZEKASnak összetörni a cserepeket, összegyúrni és újat, tökéleteset alkotni?

KI a FAZEKAS?

FA azaz NŐ, NÖVÉNY, ZE-EZ-ÍZ-IS, KAS-KOS-SOK, A NŐből lesz a sok NÖVÉNY, ha az ÍZ megtermékenyíti az IS-t. Mert ők a KÉT TŐ. A fazekasban tehát mindketten benne vannak, EGYÜTT ALKOTNAK SOK ÉLETET, EMBERT is. 


Joga van-e összetörni tehát a fazekasnak a HIBÁS cserepeket?

Csak neki van joga! (meg is tette eleinte)

Mi az, hogy HIBÁS?

h-IB-ÁS....BI-ÁS

A BI az a KETTŐ, A KÉT TŐ, ÁS-- azaz lemegy a mélyre felkutatni. Önmagába, hogy mi is van benne?
Képtalálat a következőre: „ásó ember gif”
 
Mert még nem tudja, ugyanis nincs tapasztalata! 

Csak az erőket ismeri, de kordában tartani még nem tudja. Olyan, amikor csalódás éri(azt is fel kell ismernie), mint egy durcás kisgyerek: nem sikerül, akkor nem kezdi újból, hanem odacsapja a falhoz. De egyedül unalmas volt- ezért kettéválasztotta magát.  :) Egyik fele is tapasztalt, meg a másik is-de nem volt eredmény, mert ugyanazok az erők voltak benne. Ezért megint kettéválasztotta magát, s egyik felébe egy kicsit többet tett a tapasztalata bizonyos részéből, a másikba meg a másik részéből. 
Igy már két ugyanolyan, de mégis MÁS két tő keletkezett. Mindkét teremtésben mindkét féle erő jelen van, csak nem egyszerre, mert ellentétesek az erőik, le is bontanák egymást, mint ahogy a legelején tették.

Hogy vannak itt jelen?

Egyik megteremtette az ehető gombát, a másik a mérgezőt, egyik megteremtette a rózsát, a másik meg rá a tüskét...és így tovább.

A MI világunkban a MI Atyánk teremt, ebben élünk. És van a TÚLI világunk, ez az ellen ütem(ANYAg) itt. Úgy képzeld, mint amikor van két lámpa és felváltva pislognak, sosem egyszerre.

És van ezen kívül a MÁSVILÁG. Az az ANYA világa, más erőkkel, máshol...

Mivel tudták, hogy ők végül is egyek, így állandóan egymás közelében akartak lenni, ezért mindig egyesültek. És egyszer csak egy új fajta erő keletkezett- a Harmadik, akiben kiegyensúlyozódott a bennük lévő kétféle féktelen erő- ez volt maga a SZERETET.

Mivel minden alkotása belőle való, ezért halhatatlan, tehát nem érzi a fájdalmat! 
Ezért ezt is meg kellett tanulnia: létrehozta tehát a HALÁLT. (tól-ig, időbe szorítva, azaz-lekorlátozta önmagát térben és időben)

Időkorlátot szabott magának. Minden hiba, amit vétett, az kijavításra kell kerüljön, egy élet alatt nem megy, így lett a több élet, amiben mindben megvan, hogy mi a javítanivaló, így előbb sikerei lesznek. Addig kell visszasületni ebbe az illúzióba, amig az összes vétés ki nem javítódik. 

Ezt nevezték el KARMA-nak...pedig, csak annyit jelent: A-KAR-OM-MA kijavítani!  :D 


Ez hát a HIBÁS cserepek DOLGA , mert általuk tapasztal.

Mire a "CSERÉP"- CSÍ-RÁ-ÉP---CSÍ-életerő, RÁ a Napisten, aki ÉP, EGÉSZ S ÉG(i) es FORMÁT ad ki az AGYAGból (ANYA(G)ból), addig bizony sok HIBÁS cserép kerül ki a keze alól. 

(De mi is a hibás? Hibás-e a gyermek, ha azonnal nem tud Nobel díjas művet alkotni? 

És hibásak-e az alkotások?....A fazekas is  ebből tanul! ) )

Ha a HIBÁS teremtése, ALKOTÁSA eluralja az ÉLETET és ÉLET ELLENESSÉ válik, mert a hibás az ÉP cserepeket is kocogtatja, repesztgeti, HAT RÁjuk is, akkor előbb-utóbb nem maradna ÉP. 


Mivel az X-edik cserép ÉP, de a SOK, előzőleg alkotott  Y cserép nem az, így több dolog lehetséges: az ÉP cserép megtanítja a HIBÁS cserepeket, hogy fogadják el magukat úgy, olyannak, amilyennek a fazekas megalkotta őket. Ez eddig nem nagyon vált be. (mert a hibás tanulni nem szeret, de irigyli az ÉPet)

A második lehetőség az, hogy a FAZEKAS kiemeli az ép cserepet hibásak közül, a hibásakat összetöri, és újraalkotja. Tanulva a folyamatban úgy, hogy alkotásai hiányosságát látja már.

Az ÉP CSEREPET MINTAKÉNT tartja maga előtt, hogy HOZZÁ HASONLÓAKAT hozzon létre, a cél mindig az EGÉSZSÉGES cserép. 
Ez a folyamat már sokszor megtörtént. Ez se vált be.

A fazekasnak már sok tapasztalata van, egyre inkább az egész és szép, hibátlan cserép alkotása felé tart.

De, már megint össze kell törni a hibásakat, mert nem hallgatnak az ÉP-RE/RÁ.... vagy---- van e más megoldás is? 

 Mivel ez is  sokszor megtörtént már s a folyamat mindig visszatér önmagába anélkül, hogy eredménye lenne- így a tapasztalatait és a jogot, hogy kijavítsa a hibás alkotást, a hibás teremtést, odaadta az ÉP cserépnek.

Mert KÉP ES RÁ már a cserép is! Hiszen a SAJÁT KÉPÉRE és HASONLATOSSÁGÁRA TEREMTETTE.  :)
Vajon, képes-e minderre- a JAVÍTÁSRA- az ÉP cserép?

Képesek voltak-e a mitológiában erre az istenségek?- mert ugye eddig csak azt olvastuk, hogy az istenségek állandóan harcoltak egymással! 
Megbékéltek-e már MAGukkal? 
És a képes KÉP MÁS OK-kal?

A fazekas eleinte- gyakorlat és tapasztalat hiányában- nem annyira szépeket alkotott, mint az X-edik cserép lett, de miért?

Mert csak azt tudta teremteni, ami benne volt! 
NEM ISMERTE MÉG AZ ÉRZELMEKET. 

Eleinte az ÉP cserepek nem törtek ! 

Mert már nem volt meg bennük a harag, düh, agresszió, de volt bennük EGYÜTTÉRZÉS és SZOLGÁLNI AKARÁS. De külön világban tengődtek...
Igy viszont nem jutottak előbbre.

Azt mondta a fazekas: ki az aki lemond önként erről az egészségéről, és elmegy a hibásak közé segíteni? Megmutatni nekik, hogyan kell egésszé válni? -és volt jelentkező- de nagy ára volt! 
Le kellett mondani a halhatatlanságról, az egészségről, olyan világi erőket kellett felvenni, amilyenben a hibásak léteztek. 

Ezt hívjuk Fénynek, Luxnak, Lucifernek. Balga az emberm nem? 
Hogy mégse vesszen el az EGÉSSZEL VALÓ KAPCSOLAT, a fazekas egy közvetítőt adott- a Lelket.

Ekkor került a Lélek a cserépbe. 
Mert nem közvetlenül az elején, hiszen akkor még nem is teremtett Lelkeket, azt később lehelte bele, épp az előzőek miatt.

Belelehelte a teremtményeibe egy idő múlva, mindbe. 
A hibásakba is. 


De ekkor sem történt változás....aztán belelehelte az ÉRZELMEKből a SZERETETET is. De feltételeket szabott. A szeretetet állandóan fenn kell tartani, ezért állandóan lehetőséget adott az együttérzésre mindenkinek.


(mert már nem haragudott magára sem)

De a hibásak viszont nem nagyon szerették a feltételeket, azt gondolták, hogy ez az ÉPek miatt van! mert ők annyira MÁSOK!  Ezért nagyon megharagudtak a Teremtőjükre, a fazekasra. Bosszút álltak tehát az ÉP cserepeken! 
Ezek voltak a "próféták" minden korban...ki is végezték őket mind egy szálig!

De teljesen kiirtani nem merték őket, mert akkor nem maradt volna valódi MINTA, ugyanis pontosan tudták, hogy a teremőjük akkor adja nekik is a szeretet képességét, KÉP ÉS(s) ÉGét is, ha olyanná válnak, mint az Épek. 
LEHETŐSÉGET kaptak hát olyanná válni.

Elhitették az ÉPekkel, hogy tanulni szeretnének tőlük, szépséget, jóságot, szeretetet, megértést, alázatot, szolgálatot, tudást az Élethez.

AZ ÉP cserepekben NEM VOLT SEMMIFÉLE kétség afelől, hogy ez igaz is lenne, hiszen ők EGÉSZEK voltak, ott meg már kordában vannak tartva az érzelmek, egyensúly van a MAGukban.

Mivel a CSELT SEM ISMERTÉK már és semmiféle GYANUval nem éltek, igy aztán mire észbe kaptak, addigra a hibás cserepek már bizony sok ÉP cseréppel elhitették, hogy az ő világuk sokkal jobb, mint a Teremtőé. 

(az ÉP cserépnek is nehéz ellenállni ebben a világban, szinte lehetetlen. )

Igy aztán szépen kreáltak istenségeket, akiket "imádtattak" az ÉPekkel, kreáltak vallásokat, politikát, hamis értékrendet. Egészen a mai napig tart ez a folyamat.

De, mint mondottam, az ÉP cserépnek nem csak joga van, hanem kötelessége is!

Mégpedig, hogy észrevegye, hol a hiba, hol kel javítani.

Most nem a fazekas javítja a hibás cserepeket, hanem maga az ÉP cserép teszi/teheti mindezt, (azért a fazekas ott van ám a háttérben, s ha kérjük, akkor segít is.)- de másképpen.

Lehetőséget kap az ÉP CSERÉP, hogy ezen a mai romlott állapoton változtasson. 


Azért kap lehetőséget, mert rájött, hogy mi zajlott a fazekasban a teremtés, alkotás kezdete óta. Felnőtt.  :) itt, ebben a zavaros világban is. Tudja,  ez csak csak átmenet a valóhoz. 


A hibás azért nem tud javítani, mert még nem jutott el odáig, hogy kezelje az érzelmeit.  Nincs ÉRZELEMTESTE. Hiába fejlődött technikailag, hiába magasabb a DNS szintje- az érzelmeket uralnia kell tudnia, de elébb- megszerezni, kiérdemelni. 
Az ÉP cserép pedig ebben segíthet neki. Utat mutathat.

De új szabály van, mert ez nagyon lassan halad, vagy inkább nem is halad.

Ezért hát-

Vissza kell menni a kezdethez, ott kell javítani. (most már lehet, így lehet felgyorsítani a fejlődést, ami évmilliárdok óta egy helyben toporog) DNS korrekcióval.
Akkor a hibásak is kijavulnak, ha akarnak és kérik a lehetőségeket.

Ha nem, akkor bizony megszűnnek egyenlőre a fejlődés számára, nem mehetnek át sehova, maradnak a 3D-ben- még tanulni kicsit.

A teremtő fazekasnak pedig már nem az a célja, hogy összetörje a cserepeket, hanem az, hogy kijavítsa. 

Mert ő is tanult- a CSEREPEK ÁLTAL.  :)

A KÉPMÁSai által. 
A hibásaktól tanulta  a legtöbbet. 


Ezért hát mindennek és mindenkinek joga van ÉLNI. 

Csak most már a szeretet törvénye által.... sokszor akarta a cserép, általa a fazekas, - nem sikerült. Sok példamutató ÉP cserép "halt" ebbe bele...

Most sikerülnie kell! Mert IDŐKORLÁT van. A régi IDŐ már nem kap impulzust, az ÚJ IDŐ meg még nem elég erős...a hibásak pedig mindent megtesznek, hogy ez ne sikerüljön, nem az ő hibájuk! Ilyenek... de a DNS korrekcióval alakulnak, és akkor senkinek sem kell meghalnia.  :)

Mert az ÉLET a cél, s nem a HALÁL---ÁLhAL világ... mint ez is.

Hologramok vagyunk. Saját magunk meg tudjuk tölteni ifjú sejtekkel az összes szervünket, ha az ŐSSEJTjeinket aktivizáljuk. Ugyanis ebben az IDŐben, ami már nem kap órajelet- MINDEN ELPUSZTUL, nézz csak körül!

Át kell lépni az ÚJ IDŐbe, azt meg csak akkor lehet, ha önmagunkon segítünk a MEGÉRTÉSsel! 


Aki pedig segíteni jött (kevesek ám azok, még ha soknak is tűnik a számuk, mert - nem mind arany, ami fénylik!- ugyanis a segítő ÉP cserép nem fénylik, az Ép attól ép, hogy nem lobog- annak a hibásakon kell segíteni az útmutatással, a SZERETET BEFOGADÁSÁVAL, és napi szintű gyakorlásával.

Mi történik azokkal, akik KÉPTELENEK ezt befogadni?

Mondom: DNS korrekció.... volt már sokszor, csak akkor NEM az ÉP cserepek végezték! Hanem a HIBÁSAK, aztán lett egy csomó hibrid szörnyűség. Mert nem elég a korrekció, kell a LÉLEK is, aki a közvetítő "Ég és Föld között", azt meg  CSAK a fazekas adhat. 


Létrehozták már... de bizony csak a saját programjukat futtatják benne, az intelligenciát, nem az együttérzést,  a szeretetet, azt nem lehet, azt ki kell érdemelni, sok munkával, kitartással, akarattal. 


Ezért fejlesztik a mesterséges intelligenciát- mindhiába.  :)

Kapcsolódó kép