ARVISURA, YOTENGRIT, NYIRKAI JÓSLAT...MAGYARSÁG

 

Lemuria,Mu, Ataisz....
(Szőke Lajos gondolatai nyomán)
 

Szellemi Lemuria: itt az ember még nem fizikai testben élt, ez volt a "paradicsomi" állapot, ami sok millió évig tartott. A földön azért jelent meg a fizikai képe, kb. 200 ezer évvel ezelőtt, hogy emlékeztessen arra, hogy az ember nem földi lény.(Ezt a Lemúriának nevezett földrészt a Lemúriai KORSZAK tiszteletére nevezték el Lemúriának)

... valamikor 50 ezer évvel ezelőtt fénykorát élte az a hitrendszer, amit mindenki fenntartás nélkül elfogadott.

Szökőár következtében sokan meghaltak, de olyan eszközökön sokan megmenekültek, amit ma még fel sem találtunk. Innen tudták újra benépesíteni újból. kb 35 ezer évvel ezelőtt újra szökőár pusztított, ennek lemúltával újból benépesítették a kimenekítettekből. 

Kb 14-13,5 ezer évvel ezelőtt már nem csak szökőár, hanem tűz is pusztított, elsüllyedt a Csendes  óceánban.

Ezek után felbomlott az egyistenhit, a krisztusi szereteten alapuló, ami a mi ősi hitünk volt. 

Mu pusztulása után a legerőszakosabb nép került hatalomra, az pedig az atlantiszi fajta volt. 

(most meg ezt istenítik sokan, pedig inkább jobban utána nézhetnének. )

7 ezer év alatt lepusztították az éteri, asztrális mezőket és a Földet.

Az egyes népek a mi ősi hitünkből fejezeteket töröltek el, elégették vagy éppen írtak hozzá bűnt, bűnhődést, poklot, purgatóriumot.

Igy változtatták meg a hiteket, és összes összes világvallás mai megnyilvánulása ennek az átformált, sokféle hitrendszernek a maradványa.

Mi, az ősi hitünket Ataiszba mentettük át Mu süllyedése után. (Csendes óceáni szigetvilág ma)

Ott ért bennünket a legutolsó szíriuszi expedíció.

Ez azért érdekes ,mert ezt minden hitrendszer átvette.

Miután állandóan mozgott a Föld, s a szállítóeszközt is ember készítette, az egyik leszállásnál sziklának csapódott , megsérült az eszköz, de nem csak az eszköz, hanem a legfőbb női utasok egyike  is, aki mindkét lábára lebénult(ez csigolyasérülést feltételez, amit földi körülmények között még ők sem tudtak gyógyítani).

Ennek az asszonynak 3 gyermeke volt: Ur, Él és Van. A 3 gyermeknek 3 különböző hitrendszert tanított meg, s szétküldte őket a világba,  ezekből alakult ki aztán az Úristen hit, az Élisten hit és a Vanisten hit.

A Vanisten hitből lett a mai kereszténység, mert az Élisten hit és az Úristen hit egészen elfajult, emberáldozatokat mutattak be, az emberevésig alacsonyodott!

A Szíriuszon a mai napig anyaisten hit van, itt a Földön atyaisten.

Annak a nőnek a neve, akit Istenanyaként tisztel a világon mindenki nem tudjuk pontosan mi lehetett, de ma úgy neveznénk, hogy Arvisura Anahita.

Arvisura Anyahita leírta az emberiség és ottani hitrendszer történetét, ezeket minden vallás őrizte, vagy ma is őrzi, de ezeket embernek "nem szabad látnia".  Képírással vannak megörökítve, annak idején rovásírás terjedt el, ebből lett a világ minden népe számára a képírás.

Kapcsolódó kép

Miután Ataiszon is állandó földmozgások, vulkánkitörések voltak, a sziget hol elpusztult, hol új szigetek születtek, ezért magyarság Ázsián keresztül visszajött a Melegvizek Birodalmába, a Kárpát medencébe. útközben nyomokat hagytunk a világban.

Ezek egyik nyoma az ataiszi ősi magyar hit, a másik -első szövetségünk a Teremtő Istennel, a Fokos Szövetsége, a harmadik a Yotengrit, a Rábaközi ősvallás, s a negyedik  nyomai az Arvisurában lelhetők föl.

Képtalálat a következőre: „arvisura”

Az Arvisura történetei visszamenőleg 38 ezer évre követhetőek, de egyvalami nincs benne: ez mindig is a magyar fejedelmi kaszt története volt.

Az Arvisura a magyar fejedelmi  kaszt története napjainkig, míg a rábaközi ősvallás a nép története.

Mind a 3 történetben (ataiszi, rábaközi, arvisurai) egységesen  az a leírás található, hogy a Teremtő Isten először a NŐT TEREMTETTE.

Ez volt a teremtés folyamata, amikor SZELLEMI LÉTEZŐKÉNT az akkori-lemuri korban, a paradicsomi állapotban- nem létezett halál, nem léteztek nemek  és létezett a NŐ!

Amikor(a lemuriai korban)  kérésünkre a Teremtő Isten az anyag világát teremtette, és ebben segítettünk neki, akkor a Teremtő az ANYAG VILÁGÁBAN!!! (nem szellemben) ÁDÁMOT, A FÉRFIT  teremtette .

A NŐ, mint méltó társához ÖNKÉNT JÖTT LE A SZELLEM VILÁGÁBÓL a  FÖLDRE, a fizikai testben megteremtett férfihoz. 

(Ha megnézed a Voinich kéziratot, ott is csak nőket találsz)

EZT KÉNE A NŐKBEN TISZTELI.

A NŐK INTUITÍV LÉNYEK, NEM FÖLDI LÉNYEK, és tudják, hogy hol rejlik az IGAZSÁG.

Mi a gond a nő-férfi viszonyban?

A szellemi dimenziók törvénye értelmében, az a lélek vagy szellemember, aki nő volt, mindig is nő lesz, aki férfi lett, az meg mindig férfi lesz.

De, ha az ellenkező nem ellen valami bűnt követett el, KÖTELES akkor annak a nemnek a sarjaként születni!

Vagyis: ha a férfi ellen a nő bűnt követett el , köteles néhányszor férfinek születni.

Mára ez annyira bonyolódott, hogy az embertestek úgy formálódtak, hogy  a női Lelkek többsége férfi testben él, és a férfi Lelkek többsége meg nőiben!

Ezért van az, hogy a nők teremtenek, alkotnak,  intézkednek, pénzt keresnek stb... mert a férfi Lelkek többsége  meg női teste kapott.

Emiatt nagyon nehéz ma azt a jelleget érvényesíteni, hogy a nő nő legyen, a férfi meg férfi. (de most van a tisztulás ideje)

Van még valami ezen túl is: a Teremtő Isten fogat magát, s leszakította az almát a  Tudás fáról és Ádám-Éva kezébe nyomta imígyen szólva: EZT MEGESZITEK, ha tetszik, ha nem! 

Azaz: a FÖLDÖN A TUDÁST KI KELL PRÓBÁLNI, NEM BŰN, BŰNBEESÉS, NEM BŰNHŐDÉS!

Ezért kaptatok fizikai testet!

(a Yotengrit II. kötetében a Nyirkai jóslat ezzel a magyarság mai állapotával foglalkozik).

A Fokos Szövetsége sumer kőtáblákon maradt fenn. magyarra fordította Badiny Jós Ferenc Magyar Biblia címen.  Folytatása nem lesz, merta  professzor  úr meghalt, ill, az iraki kőtáblákat az amerikaiak első körben teljesen lebombázták. Mindig ott jelennek meg, ahol ránk vonatkozó ősi dolgokat talál valaki.

Tudni kell, hogy TUDÁST az ÉGI BIRODALOMBÓL CSAK MAGYAR EMBER HOZHAT LE és ADHAT ÁT. 

(Magyarnak az születik, az a Lélek, aki a fejlődése azon fokán áll, hogy az emberiség tanítója lehessen, bármilyen népben volt előzőleg.  A magyar nem egy nemzet, hanem egy minőség a Lélekfejlődés ill. inkább azt mondanám a tudatfejlődés során).

Igen, de a tudást használni nem csak jóra lehet, hanem rosszra is!

A magyar eszmélni fog, de a saját kárán!

Ugyanis a világgal meg kell tanítani, hogy hogy lehet a káoszból kikeveredni. Ez a folyamat  kb 2009-től kellett volna elinduljon...2012-ben a magyarnak kellett volna a világ felé egy békés ajánlatot tenni a káosz megoldásaképpen.

DE!-A magyarnak nem szabadna magát felmagasztalnia(ezt a hibát óránként elkövetjük ma is) meg kellene várni, amíg a világ magasztal fel bennünket!

Mivel a Rábaközi jóslatban minden benne van, mert NEM ESZMÉLTÜNK!, akkor ajánlom annak megvalósulási folyamatát áttekinteni mindenkinek. Mert valósul. 

Hogy most hol tartunk?
Olvasd el!

És hogy hol fogunk? Ez CSAK RAJTUNK MÚLIK.

Kapcsolódó kép

https://yotengrit.hu/jovendolesek/nyirkai-joslat-teljes/