A ZÖLD-ŐSSEJT

Amit az őssejt-terápia tud. A "zöldőssejt! Nem a csontvelői vagy embrionális.

Régi arcidegbénulás- majd 2 kezelés utáni állapot

 

gennyes tályog utáni szövethiány és hegesedés-majd 1 kezelés utáni egészséges állapot

 

1 kezelés után nő a haj (pld ugye kemó után kopaszok lesznek! )

 

balesetben teljesen összeroncsolódott kar, és az összecsavarozás, de 7 helyen törött el, s műtét után sem indult meg az összecsontosodás.(letompítottam a képet, mert elég felkavaró látvány, gyakorlatilag szét volt trancsírozódva) Majd heti 1x kapott a törött csontvégekhez injekciót, őssejtet, és az 5. képen az eredmény, a karját rendesen tudja használni, ír, fog stb, az idegfunkciók is épek! A heg azért maradt meg, mer kívülről nem kapott kezelést! Egyébként is amputálni akarták a hagyományos sebészek.

Az őssejtnek nincs olyan, amit ha időben kezelnék!- ne tudna kijavítani.

Mindenkinek alkalmas, mert nem tartalmaz ún "programkódokat", "ellenkódokat", amiket a csontvelői és embrionális már igen, nem kell senkitől szerv vagy abortátum, hiszen előállítható! Nem kell hozzá más, csak a növényi őssejt és a humán genom, ez egy hibrid, amiből bármi lesz, attól függően, helyileg hova kapja, vagy általánosságban kell-e az erősítés. Vagy mindkettő pl, égési sérüléseknél! (Jó lett volna, ha pl. a szerencsétlenül járt buszbaleseteseknél ezt alkalmazzák- de nem)

Attól függően, hogy kinek-mi baja, személyre szabottan lehet a rendszert felállítani. Nem az őssejt dolgozik, csak megtámogatja a saját őssejt rendszert (helyileg és/vagy általánosan ) , ami valami oknál fogva már képtelen a feladatát ellátni. Mindenben van őssejtünk! Ha pl egy 30% fölötti égésről beszélünk, akkor nyilván külső segítség is kell, azaz bevinni a zöldőssejtet, ami azzá alakul helyileg, amivé kell , plusz megtámogatja friss erővel az egész szervezetet.

Szívinfarktusnál- kijavítja az elhalt izmot, helyreállítja az idegi vezetést( ha azonnal-2 órán belül- kapja, ugyanez vonatkozik az agyi katasztrófákra is! )

Bármilyen fertőzést legyőz! (nyilván, ha az életfunkciók bizonyos szint alá csökkenek, ez sem tud csodát tenni).

A cukorbetegeknél- kijavítja a helytelen funkciójú hasnyálmirigyet, de nem csak azt, hanem a hormonális vezérlést is.

Érrendszeri betegségeknél: helyreállítja az érfalat, ezáltal a pumpafunkciót is, ami normál keringést eredményez. Volt érszűkület- nincs érszűkület. (nyilván a betegnek is tenni kell érte, mert ha ott folytatja, ahol elkezdte, akkor mindez hiába, teszem azt továbbra elszív naponta 2-3 doboz cigarettát, iszik, mint a gödény és fal! )

Terméketlenségnél: beprogramozható, hogy ha nincs is már petesejt, akkor kezdjen el termeli! Ugyanez vonatkozik a férfi hímivarsejtre is.

Retinagondnál pl visszaadható a látás!

És lehet vele új szerveket képezni! Valódit, sajátot, és nem kívül, hanem az emberben, mégpedig a sajátját!

pl könnycsatornát kiépíteni(megfelelő technikával, de ez sem túl bonyolult, kell egy kis madzig, amit ebbe a folyadékba áztatnak, és a helyére teszik(orron keresztül! nem nagy műtéttel)- és szépen kialakul a könnycsatorna.

Mindezek esetek és dokumentáltak!

Most csak azokat írtam le, amiket nyilvánosan bárki is elérhet, olvashat utána.

De, a helyzet az, hogy ez egy akkora "fegyver" lenne Magyarország kezében, amilyet a föld még nem hordott a hátán, ugyanis ennek a technológiának az egész, teljes továbbfejlesztett változatát magyar orvos találta fel és ki, nem tett mást, csak a meglévőt továbbgondolta. A világban 2014-óta a gyógyszergyárak támogatják az őssejterápiát és kutatást- nyilván felfogták, hogy ha elnyomni nem tudják, akkor álljanak az élére. No, de nem a teljeset, mert az nincs meg! Preferálják a csontvelőit, meg az embrionálisat- hja, erre is épül a gyóógyszeripar, mert szedethetik velük életük végéig a gyógyszereket!

A teljes technológia nekünk van meg!

Mi meg őskori módszereket részesítünk előnybe! Egyszerűen megáll az ész.

EZ JÁR nemcsak a MAGYAROKNAK, de az egész világnak.

A technológiát meg boldogan megvenné mindenki, és Magyarország minden gondja megoldódna. Nem egy emberé, hanem mindenkié!

És mit csináltunk?

Kidobtuk, valami rejtélyes oknál fogva!(azért, nem annyira ejtélyes az! )

És ki a legnagyobb ellenállást tanúsító ezzel szemben? Maga az orvostársadalom a begyepesedett, őskori, hierarchikus felfogásával!

No igen, gondoljuk végig: teljesen át kellene alakítani az egészet, nagyon kevés pl orthopédus,, sebész, nőgyógyász,belgyógyász kellene, meg lehetne szüntetni az onkológiát a kemóval sugárral együtt, az öregkor is szép lenne, ugyanis az ember nem 40-60 vagy 70 évre lett kalibrálva, de nem is 120-ra ám!

Sokkal többre és egészségesen!

Nem lenne szükség a kemikáliákra, gyógyszerekre sem, a patikába bemenve meg kérhetne az ember egy spayt, vagy egy ivóampullát, vagy egy krémet, ami zöldőssejtet tartalmaz.... hát csak a nagyját emeltem ki.

Nem kellenének a gyógyszergyárak, a kutatólaborok, a nagy kórházak, az elfekvők, a szociálisotthonok és a többi...

(én megtartanám a kutatást, és meg is kell, de más alapokra helyezve! Az életért és nem az élet ellen! )

Érthető már, hogy miért nincs erre szükség itthon?

De ez csak az egészségi vonatkozása, ugyanis BÁRMILYEN ÉLŐ SZERVEZETET ELŐ LEHET ebből ÁLLÍTANI!
NÖVÉNYEKET, ÁLLATOKAT,   de EMBEREKET is...
 

(no ezeket azért le kell korlátozni, mert igen szigorú etikát követel, ma már vannak, ne gondold, hogy nincsenek! )

Megszűnhetnének a betegséget, megszűnhetne az éhezés, és akkor egyesek nem tudnák kizsákmányolni a sokaságot sem.

Mer ez az ŐS-ŐSSEJT, minden élet alapja.

Teccik érteni, mi van a magyarok kezében???

No, akkor: miért nem használjuk??? Miért kellett ellehetetleníteni a technológia feltalálóját? Miért dugjuk fejünket a homokba? Miért is? Lehet gondolkodni, csak tudj róla, hogy ez itt van, nálunk! Amig van...ha innen kikerül, vagy netán idő előtt eltávozik a sorból a technológia kiókumlálója, akkor fene megette az egészet!

(egyébként elmondása szerint ellopták az anyagot, tehát a nagyoknál megvan! ) 

  Összefoglaló a forrásról: 

https://www.youtube.com/watch?v=Jwguth2Df7g

https://www.youtube.com/watch?v=q0LebRdkz9g