A GARZA-AGARTHA

Létezik egy földalatti királyság, vagy inkább egy másik komplett világ a föld alatt, amelynek  uralkodója  a Világ Királya. Ellenfele , azaz  antisátán  akinek alattvalói tökéletesen boldogok   és élvezik az életet, s ezt az állapotot  a tartóssá tudták tenni  a valós energia által. Nézzük meg ezt kicsit közelebbről.

 A  Garcia nevű lapban megjelent 1873-ban egy francia regényíró tollából  egy írás, de ez a világ még nem a föld alatti.  Az elsőt GARZAkén írták le, mint az ősi Napvárost, főpapjai a  Brahmanák.  Garza  egy földalatti a királysággá  vált egy nagy egyetem közelében Yudeaban és  Indiában. Ezután i.e 1800-ban a Himalája  alatt működött titokban, de  erőteljesen a király , az ellen az erő ellen, amellyel az Antikrisztus  gonoszsága elpusztítja  a  békét. Jacqueline elismerte miután  ezt a világot, a paradicsomot  megsebezte ez az erő,  a skandináv hagyomány is utal erre,  életre keltette SHAM HOLLAt, míg  a buddhista SAM HOLLA föld alatt van.  Hamarosan az  okkultisták közül  Raidersnek  szolgált ez a történet alapul, ami  irodalmi UFO-ként jelent meg. Ez az ötlet lett a  forrása  René Canonne filozófusnak, aki küldetésként élte meg, hogy esszéjében megjelenítetse a Világ Királyát.  

A Világ  Királyt valóban idézi egy másik földalatti birodalom, a pokoli otthonok, a pokol, amelyen a Sátán  uralkodik,  aki az anyag  hercege.  A   kérdés tehát  az ,hogy két mítosszal van-e dolgunk, vagy csak eggyel, amely a Sátáné.  

Eredetileg ez a király volt a sumer genezisben INLIL,  aki megzavarja a Teremtő Isten ENKIt, aki  nem más volt, mint a SZADDÁM  vagyis a „rendszergazda” a Földön. Ő uralkodott a  FELSZÍNEN,  míg testvére a uralkodott a teljes BELSŐ FÖLD ALATT.

A héberek a  babiloni fogságban hallották    ezt az ősi legendát. Köztudott volt, hogy Pál  a vésett táblákból - ami  az első ismert enciklopédia-  s a  bibliaírók csak a történetek  töredékét tartották meg , s hogy abszurd módon összekeverték, mi meg ebből indulunk ki ma is !

Ebben a leírásban a Szaddám Világ Király lett a Sátán hercege , és  ezáltal ő lett a Mindenség Királya.

Találunk erre kevésbé sérült hagyományokban leírást pl. a görög mitológiában, amikor Zeusz és Cronus történetében utóbbi menedéket talált  a föld mélyében, Kieres hekatombáiban, ahol  rejtve volt Zeusz és a többiek elől. Itt az eredeti mítosz tűnik hihetőnek, hogy mi történik a Kronosszal ,mert a kiégett Föld mélye egy örökkévalóságnak tűnt . Az volt az az  időszak ,  amikor egy nukleáris tél után   majd megjelennek a tavasz hírnökei.

Az a tél 100.000 évig tartott, de ne felejtsük el a Bibliát sem, no és  és annak furcsa változatát: a  South Park-ot, ahol  az igazságot már ragyogóan felújított változatban láthatjuk.

Lássuk hát,  milyen  sumér mítosz változott át ezoterikusoknál  abszolut valósággá, akik  az úgymond  "abszolút igazság"keresők. Az egyetlen dolog, ami változatlan maradt , hogy a rossz eszközként használja  a gonosz szellemeket. 

A GARZA -ez a földalatti  hely az Andokban- nos, ez a hely  divatba jött, kapott egy újszerű  fényezést. Az Andokba  vetődik - a két világháború között, 1920-ban-az  excentrikus orosz nevű Ferdinand Dawson -dowski- aki ott találkozott két furcsa karakterrel. Lhászában  az „első” szerzetes Geylang láma leírta neki a misztikus  Földalatti királyságot, AGHARTÁT.  

A világban mindent állandóan az átmenet és a változás állapotában van, az emberek a vallások törvények és szokások is . Hány nagy birodalom és briliáns kultúra pusztult el?! 

Igy folytatódik: több mint 6000 évvel ezelőtt egy szent ember eltűnt, de nemcsak ő hanem  egy egész törzs a Föld mélyére került, hiszen, mint ahogy  még sosem történt, „megjelent” a felszínen  ez a világ. (gondolom úgy érti, hogy a bejárata jelent meg). De többen is képesek voltak arra, hogy meglátogassák a királyságot. SAKE MUNI alatt Giggin Paspa , és még sokan mások. 

Senki sem tudja igazán, hol van ez a királyság egyesek szerint,  Afganisztánban ,mások Indiában mondják, de egyet mindenki állít, mégpedig azt, hogy   ebben a régióban minden ember védett a rossz ellen,  saját határain belül a bűnözés nem létezik ,a tudomány  békében fejlődik. Semmi sem fenyegeti pusztulással,  a  földalatti emberek elérték a legmagasabb fokú ismereteket. Most is egy királyságot alkot , amely több millió lélekkel rendelkezik, s ennek  uralkodója  a Világ Királya, aki ismeri az összes természeti erőt,  olvas minden lélekben  és a  sors nagy  könyvében.

Ezen látható király  800 millió ember felett uralkodik, akik  készen állnak arra, hogy végrehajtsák  a parancsokat. Az öreg herceg beszélt a  Királyságról ,ami a GARZA. (innen aztán lett belőle A-GARTHA) A világot keresztül-kasul átszösző alagutak hálózatáról. Hallottam, hogy  kínai tudós lámák  azt mondják, túlságosan  bezáródott az összes amerikai föld alatti barlang, ...mesél arról is, hogy az ókori emberek  egyszer csak  eltűntek a föld alatt, létezésük nyomát ma  a felszínen abban országban  találjuk, ahol az embereket azok  az alvilági vezetők uralják, akik   elismerik a Világ Király teljes szuverenitását.

                          

 

Korábban keleten és nyugaton is , a két legnagyobb óceán közepén, két kontinens létezett. Amikor víz alá kerültek ,az emberek a földalatti Királyságba mentek. A mély barlangok  megvilágítása  egy különlegesen könnyű,  finom fénnyel történik, amely lehetővé teszi a növények növekedését, és védi őket a betegségektől.

Ez a FÉNY ÁLTAL TERMELT , a híres-nevezetes  VALÓDI, EREDETI, 0 PONTI vagy VÁKUUM energia, ennek a különleges villamosságnak csodálatos hatásokat s nem kevésbé lenyűgöző előnyöket  tulajdonítanak,   ami mai szemmel nézve  is  izgalmas dolog,  hiszen ez a   FÖLD-energia a forgatja  a bolygót.

Jól ismert, hogy az ősi istenek és fejlett népek  az árvíz előtt ezt az  igazi , szabad megújuló , tiszta és kimeríthetetlen energiát használták.  Ezt a villamosenergiát használták  cosmo-terrorizmus elhárítására az  elektronikában, a mágnesességét  pedig spirituálisan  hipnózis alkalmazásakor (no, ez a mágia)  és szintén ezt használták  spiritualizmus összes válfajában.   

Milyen döbbenetes ma azt  látni , hogy amikor a Föld tengelye  kiegyenesedett ,az atlantiszi „gravitáciológia”-az igazi energiát használva - szuper bőségesen ellátott mindenkit,  és  a férfi isteni erők az  emberben  tízszeresére nőttek. 

A gömbvillám ereje ma csodának tűnik,  pedig, ezek az erők sokkal hatalmasabbak voltak(ma is azok),  az emberi psyché reagált erre az erőre-  a valódi, isteni energiára- s tűnik, hogy engedelmeskedett neki,  de csak akkor tudták  használni, amikor az egyének erre külön képzésben részesültek (nem volt akkor sem mindenki  alaklmas,  nem mindenki vágyta és akarta a tudást, mert a tudásra vágyni kell és azt akarni kell megismerni, ez a cselekvés)

Ez az energia  okozza továbbá az elektromágneses hullámot a három testben:  pszichikai test,  finom test ,és test. A Fény  összetereli a diffúz energiát , katalizátoroknak  egy kis arany tárgyat használtak.  Ez a valós katalizátor képes  jót és rosszat is okozni,  de ez egyensúlyozza ki  a finomenergiákat a lényben,  de ha nem jól használja, akkor  viszont „ válaszul megsüti”, mint egy  darab húst .

Kapcsolódó kép   

Egyszerre  fegyver és /vagy  varázspálca, ritka  nagy "indító erő", amely felébreszti  használójának  szunnyadó addig nem tudott és használt belső  erőit, de akár az is lehet, hogy megőrülsz tőle  vagy élve eléget . Ennek a  mágikus tárgynak, sok neve van: Egyiptomban, ez volt az úgynevezett Angkor kereszt az élet, a görögöknél Zeusz villáma,   Ramanal a  Vitra,  és még sokféleképpen nevezték. Érdemes megjegyezni, hogy a villamos energia felhasználása  mára nagyon leegyszerűsödött, ahhoz képest, ami volt az ókorban.

Képtalálat a következőre: „ankh”

 forrás: https://www.youtube.com/watch?v=zLpsVzehKWY